Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

'Έφτιαξαν μανδύα από γυαλί που εξαφανίζει αντικείμενα!


Αμερικανοί επιστήμονες κατασκεύασαν έναν μανδύα, από μικροσκοπικά σωματίδια γυαλιού, ο οποίος έχει την ικανότητα, όταν περιβάλλει ένα αντικείμενο, να "καμπυλώνει" τις ακτίνες του φωτός που πέφτουν πάνω του κι έτσι να το καθιστά αόρατο στα ανθρώπινα μάτια.
Οι ερευνητές του τεχνολογικού πανεπιστημίου του Μίσιγκαν (Michigan Tech), υπό την καθηγήτρια Ελένα Σεμουτσκίνα, παρουσίασαν τη σχετική έρευνα στο περιοδικό "Applied Physics Letters" του Αμερικανικού Ινστιτούτου Φυσικής, σύμφωνα με τη βρετανική "Ντέιλι Μέιλ".
ΑΠΟΨΗ: ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 300 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ

1 σχόλιο:

Dr. Strangelove είπε...

Χάρη θα τους κάνεις μετά ούτε να τους πάρουμε στο κυνήγι δεν θα μπορούμε, άσε που θα κλέβουν πιο εύκολα. Ο μανδύας αυτος είναι η χαρα του Έλληνα πολιτικού...