Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Δεν κάνουν πίσω οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων


Με ομόφωνη δια βοής οι ιδιοκτήτες των φορτηγών και βυτιοφόρων αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας παρά την πολιτική επιστράτευση που επιβλήθηκε από τον ΓΑΠ και τους συνεργάτες του.
Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Χερσαίων και Εμπορευματικών Μεταφορών κος Γ. Τζωρτζάτος είπε μεταξύ των άλλων
«Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε μνημόσυνο για τις άδειές μας…. παλεύουμε για να διατηρήσουμε τα περιουσιακά μας στοιχεία»
Η κυβέρνηση για να τους «καλοπιάσει» τους είχε προσφέρει εκτός από την επιπλέον άδεια, φορολογική απόσβεση της αξίας των αδειών πέραν της τριετίας.
Ενώ οι ιδιοκτήτες μαζί με το προεδρείο ξεκίνησαν πορεία προς την Βουλή αυτής εδώ της χώρας για να επιδώσουν το ψήφισμα τους.
ΑΠΟΨΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟ
1.
Για να πω την αλήθεια εν μέρει θίγομαι γιατί τα βενζινάδικα της περιοχής μου δεν έχουν σταγόνα από την άλλη όμως και αυτή τι να κάνουν .
2. Είμαστε μια χώρα που ο καθένας έχει σηκώσει το μπαϊράκι του και για το συμφέρων του αποκλείει όλους τους άλλους ….. τους έχω συνηθίσει τους έχω βαρεθεί ΑΛΛΑ δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.
3. Για να πω και την αλήθεια θέλει και πολλά κιλά ΑΡΧ@#@ για να πας κόντρα στον Αδόλφο ΓΑΠ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ:
1. Είναι η υποχρεωτική παροχή των προσωπικών υπηρεσιών
2. Είναι το Νομοθετικό Διάταγμα 17/1974 «Περί Πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης».
3. Εφαρμόζεται όταν υπάρχει αιφνίδια κατάσταση προκαλούμενη είτε από φυσικά ή από άλλα γεγονότα ή από ανωμαλίες κάθε φύσης και η οποία έχει ως αποτέλεσμα την παρακώλυση και τη διατάραξη της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας. (εδώ υπάρχει ένα κενό από την μεριά της κυβέρνησης γιατί από την στιγμή που κινούνται ιδιωτικά φορτηγά και βυτία ΔΕΝ έπρεπε να εφαρμοσθεί ενώ και με το άρθρο 22 παρ. 3 «Απαγορεύεται οποιαδήποτε μορφή αναγκαστικής εργασίας»).
4. Σε περίπτωση άρνησης κινείται άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία και επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με 3-4 ευρώ το λίτρο η βενζίνη ΑΥΡΙΟ, οι μοναρχικοί τραπεζίτες σκρουτζ θέλουν να μας προγράψουν επειδή ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το πετρέλαιο-ΔΕΝ υπάρχουν 'εναλλακτικές' (μπλοφάρουν για να κερδίσουν χρόνο, αφού οι ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ φτιάχνονται από το ολοένα λιγότερο-ακριβότερο πετρέλαιο, τα δε λοιπά καύσιμα λιγοστεύουν-ακριβαίνουν παίρνοντας τη θέση του...), και ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ, για να γλιτώσουν τον κανιβαλισμό, μας σπρώχνουν να αλληλοσκοτωθούμε, ενώ αυτοί νομίζουν ότι θα μείνουν με τις τελευταίες σταγόνες στον Τιτανικό...
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει η ανθρωπότητα, τόσο πιο γρήγορα θα δει τη λύση σε αναδασώσεις-αυτάρκη αγροκτήματα-παλλαϊκή άμυνα.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4529824
http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply
http://timesonline.typepad.com/environment/2009/06/peak-oil-latest-yikes.html
http://www.youtube.com/watch?v=Ulxe1ie-vEY
http://www.youtube.com/watch?v=ow1w33VAPII
http://www.edugate.gr/content/sos-ifaisteiakos-xeimonas-apothemata
Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
Το εφάρμοσαν σε 28 δήμους το 2006!*
http://enieopsifodeltio.wordpress.com

http://energoipolitesnaxou.blogspot.com/2010/05/blog-post_13.html
http://parospress.blogspot.com/2010/05/blog-post_9084.html
http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html
http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=6954&pid=5&CategoryID=5&txt=%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82
http://fonirodopis.gr/press/?p=12718
http://apps.facebook.com/causes/61685

http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html
* Κυκλάδες – Ανάφης, Άνω Σύρου, Δονούσης, Ηράκλειας, Κορθίου, Ποσειδωνίας
Αν. Αττική – Συκαμίνου
Γρεβενά – Αβδέλλας
Δωδεκανησου – Αστυπάλαιας, Λειψών
Ηρακλείου - Θραψανού, Ρούβα, Παλιανής
Ιωαννίνων - Βαθυπέδου
Λακωνίας – Ασωπού, Γερόνθρων, Καρυών
Λάρισας - Καρυάς
Λασιθίου - Νεάπολης, Οροπεδίου Λασιθίου, Βραχασίου
Λευκάδας - Καστού
Ρεθύμνης - Αρκαδίου, Κουρητών, Νικηφόρου Φωκά
Σερρών - Άνω Βροντούς
Χανίων - Γαύδου, Κρυονερίδας