Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Γερμανικές αποζημιώσεις - Εμείς λέμε ότι μας χρωστάνε, αυτοί λένε ότι μας ξεχρέωσαν

Σε ερώτηση του ΛΑ.Ο.Σ. για τις Γερμανικές αποζημιώσεις ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας δήλωσε ότι «ούτε παραιτούμαστε των δικαιωμάτων μας, ούτε όμως παρασυρόμαστε από την επικαιρότητα ή ακόμη και από την προβοκάτσια ενός εντύπου».
Από μεριάς Γερμανίας ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών ο κ. Αντρέας Πέσκεω παράθεσε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η Γερμανία πλήρωσε στην Ελλάδα 115 εκατ. μάρκα για τις πολεμικές αποζημιώσεις ενώ μέσω του ιδρύματος "Μνήμη, ευθύνη και μέλλον", το οποίο έδωσε 4,4, δισ. ευρώ σε 1,7 εκατομμύρια θύματα του Ναζισμού μέρος το οποίου λάβαμε και εμείς για την καταναγκαστική εργασία που υποχρεώθηκαν οι Έλληνες και υπογράμμισε ότι η Γερμανία έχει βοηθήσει την Ελλάδα, με περισσότερα από 32 δισ. μάρκα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Για το προκλητικό εξώφυλλο του περιοδικού "Focus" σχολίασε ότι η ελευθερία του Τύπου είναι κατοχυρωμένη στη Γερμανία.
Ενώ την ίδια ώρα Γερμανικά δημοσιεύματα αντιδρούν στην επίθεση κατά της Ελλάδας με την Γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung κάνοντας λόγο για φθηνές γενικεύσεις και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ενώ το Γερμανικό περιοδικό Der Spiegel κάνει λόγο για μια συζήτηση με αυξανόμενο παραλογισμό.
ΑΠΟΨΗ: ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Έχω μπερδευτεί
ΣΣΣΣΣ, μην μιλάτε πρέπει να δεχτούμε το άχρηστο υποβρύχιο, τα άχρηστα άρματα μάχης και τα άχρηστα αεροπλάνα τους που θέλουν με το ζόρι να τα πάρουμε.

2 σχόλια:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

OUPS είπε...

Καλημέρα ksipnistere
Από ότι πιστεύω διαφήμιση (εννοώ του Blog σου) δεν γίνεται μέσω ενός σχόλιου μια δημοσίευσης αλλά μέσω ενός email που μου στέλνεις και να ξέρεις ότι θα σε είχα βάλει στην ροή των ειδήσεων μου.