Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ο σεβασμός μιας πρώην αντιδημάρχου του δήμου Βριλησσίων στα ΑΜΕΑ


Από ένα email που μου ήρθε ενός δημότη του Δήμου Βριλησσίων (Αττικής)

Καλημέρα σας,
Ονομάζομαι Γιώργος Χ. θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία που διαδραματίστηκε την ώρα που πλήρωνα το νερό στα ταμεία του Δήμου μου.
Κάποια υπάλληλος (πιστεύω) του Δήμου ερχόμενη μέσα στο κτίριο έψαχνε τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου smart που είχε παρκάρει παράνομα στην ράμπα πρόσβασης των ΑΜΕΑ στο Δημαρχείο και εμπόδισε την είσοδο ενός ατόμου με αμαξίδιο.
Η απάντηση της κυρίας που από ότι φάνηκε από τα λόγια της ήταν πρώην Αντιδήμαρχος ήταν να περιμένει λίγο για να τελειώσει την δουλειά της.
Όταν ή υπάλληλος της είπε ότι είχε παρκάρει παράνομα, είπε ότι αν ήξερε ποια είναι θα της μιλούσε διαφορετικά.
Βγαίνοντας έξω είδα δύο υπαλλήλους και τον Αντιδήμαρχο μας κ. Παπασπηλίου να σηκώνουν το αμαξίδιο με τα χέρια και να το ανεβάζουν στο πεζοδρόμιο.
Φτάνοντας στον δρόμο είδα τον δημοτικό αστυνόμο να πλησιάζει.
Εύχομαι η δημοτική αστυνομία να έκανε την δουλεία της και να της έκοψε την κλήση.
Τελικά σε αυτή την χώρα έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουνε.
Το μόνο μου λάθος ήταν ότι δεν παρενέβη στην όλη κουβέντα και γιατί όχι να μην το καταγγείλω στην αστυνομία.
Το μόνο που θα κάνω και σας το υπόσχομαι είναι ότι κάποια στιγμή θα ρωτήσω αν της εν λόγω «κυρίας» της κόπηκε κλήση εάν όχι επειδή είμαι θυμωμένος με όλη την σκηνή θα προβώ ανάλογα και προς την κ. Λαγού (η πρώην αντιδήμαρχο) και προς τον δημοτικό αστυνόμο.

Ένας αγανακτισμένος πολίτης
Γιώργος Χ.

ΑΠΟΨΗ: ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

2 σχόλια:

katsarida είπε...

Δεν ειμαστε ανθρωποι πριν απο καποια χρονια ειχε γινει μια πορεια απο συνανθρωπους μας με κινιτηκη αναπηρια και οι οδηγοι σηκωναν τα παιδια αποτα καροτσια και τους πετουσαν στο πεζοδρομιο για να ανοιξουν το δρομο για τετοιους αναντρους μιλαμε δυστηχως οσων αφορα τα αμεα και τα δικαιωματα τους ειμαστε στο μεσαιωνα

OUPS είπε...

Καλησπέρα φίλε
Πιστεύω ότι είσαι πολύ επιεικής
Εμένα προσωπικά με έχει εξοργίσει η όλη κίνηση της εν λόγο κυρίας