Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

e-bloko - H Ηλεκτρονική Λαϊκή Αγορά


Σε μία μου περιήγηση μου στο internet ανακάλυψα ένα site και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Αν και είμαι επιφυλακτικός σε κάτι τέτοια site για να πω την αλήθεια μου κέντρισε την περιέργεια. Εγώ απλός το αφήνω στην κρίση σας.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - ΥΓΙΕΙΝΑ - ΦΘΗΝΑ
Μέσω του e-bloko.gr τα προϊόντα φτάνουν στον καταναλωτή χωρίς ενδιάμεσο εμπορικό κέρδος. Φτάνουν σε τιμές παραγωγού αφού ο καταναλωτής αγοράζει απευθείας από τους παραγωγούς
Τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε δεν έχουν απλώς επωνυμία. Έχουν ΌΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ. Έχουν γνωστή προέλευση (πάντα Ελληνική ) και Σύνθεση.
Στηρίζουμε την Ελληνική Παραγωγή, την Ελληνική Οικογένεια, την Οικονομική Ανάπτυξη, την Περιφέρεια και την Απασχόληση

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ & ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επειδή η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με λόγια και με θα, επειδή με δανεικά και τζάμπα χρήμα δεν παράγεται πραγματική ανάπτυξη, το ebloko.gr υλοποιεί μια μικρή αλλά ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΑΝΑΧΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Υλοποιεί ένα μοντέλο «μηχανισμού στήριξης» εκείνων που χρειάζονται στήριξη και ευνοεί τη δημιουργία πραγματικής ανάπτυξης.
Το ebloko είναι ηλεκτρονική λαϊκή αγορά που δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή να προμηθευτεί τα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και κατασκευαστών ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ, και μάλιστα να τα παραλάβει, αν θέλει, στην πόρτα του. Το ebloko είναι και κάτι πολύ περισσότερο: βήμα προβολής όχι μόνο των παραγωγών και των προϊόντων τους (δωρεάν) αλλά και της πολιτιστικής κληρονομιάς, του λαϊκού πολιτισμού και της φυσικής ομορφιάς του τόπου.
Στην περίπτωση των προϊόντων διατροφής το ebloko επιβεβαιώνει με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ότι:
-Μια οικογένεια μπορεί να αγοράσει παραδοσιακά, γνήσια και άριστης ποιότητας ελληνικά προϊόντα δίνοντας τα ίδια χρήματα που ξοδεύει αγοράζοντας τα πιο φτηνά εισαγόμενα, που συνήθως είναι άγνωστης προέλευσης και αμφίβολης ποιότητας.
-Αν αγοράσει κανείς προϊόντα ίδιας ποιότητας με αυτά του «πακέτου ebloko» σε τρέχουσες τιμές λιανικής, θα πληρώσει τουλάχιστον διπλάσια χρήματα.
Είναι μύθος ότι οι Έλληνες παραγωγοί παράγουν ακριβά και αυτό αποδεικνύεται στην περίπτωση του «πακέτου ebloko», όπου επειδή δεν παρεμβάλλεται προμήθεια μεταπωλητή, ΟΛΑ τα χρήματα που πληρώνει ο καταναλωτής για τα προϊόντα που αγοράζει πηγαίνουν στονΈλληνα παραγωγό.
Το ebloko.gr δεν είναι αντίδραση. ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΗ !
Η Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://ebloko.gr/

1 σχόλιο:

kaleng είπε...

έχω αγοράσει από αυτό το σίτε προϊόντα, είναι καλά τα προϊόντα και κυρίως φρέσκα!!!!