Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Καμίνης: Είμαστε όμηροι 100 συνδικαλιστών - τραμπούκων



Μιλώντας στον Σκάι, ο δήμαρχος Αθηναίων επιτέθηκε στους συνδικαλιστές λέγοντας «Είμαστε όμηροι 100 συνδικαλιστών-τραμπούκων. Είναι μία μπλεγμένη ιστορία και όλοι καταλήγουμε σε καταλήψεις. Έτσι θα πάμε μπροστά; Επειδή διαφωνεί ο κ. Μπαλασόπουλος; Αυτές οι ιστορίες, οι προπηλακισμοί, πρέπει να τελειώνουμε με αυτά».
Οι εργαζόμενοι στους Δήμους συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για δεύτερη ημέρα στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει από χθες η ομοσπονδία τους.
Αυτή την ώρα πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Λόγω της κινητοποίησης κλειστή είναι η Αγίου Κωνσταντίνου και η Σταδίου. Νωρίτερα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι εργαζόμενοι θα απόσχουν όλων των εργασιών τους συμπεριλαμβανομένης της αποκομιδής απορριμμάτων.
Επίσης, ήδη έχουν κηρύξει 48ωρη απεργία για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, ενώ για την Τετάρτη προβλέπεται συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: Πιπέρι στο στόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: