Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Κατέσφαξαν με μαχαίρι 12χρονο στα Μέγαρα



Απίστευτο μίσος για το θύμα φανερώνει ο τρόπος με τον οποίο αδίστακτα άτομα σκότωσαν 12χρονο τσιγγάνο, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σήμερα το πρωί κοντά στον καταυλισμό στο Βλυχό Μεγάρων. Κατέσφαξαν το παιδάκι με μαχαίρι κτυπώντας το σε διάφορα σημεία του σώματός του και πέταξαν το άψυχο κορμάκι του στο δρόμο...
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το παιδάκι έφερε πολλαπλά τραύματα στο στήθος, την κοιλιά και το λαιμό, ενώ δίπλα από το πτώμα βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών, η λαβή του οποίου ήταν τυλιγμένη με μονωτική ταινία.
Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δεν αποκλείουν το μαχαίρι να είναι αυτό με το οποίοι οι δράστες σκότωσαν τον ανήλικο.
Το αγόρι διέμενε με τους παπούδες του στη Μάνδρα, διότι η μητέρα του έχει πεθάνει και ο πατέρας του το είχε εγκαταλείψει. Πριν δολοφονηθεί είχε πάει στα Μέγαρα να επισκεφτεί μία θεία του και να περάσει μερικές ημέρες με τα ξαδέλφια του.
Μετά τις δέκα χθες το βράδυ βγήκε βόλτα στο καταυλισμό και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Το πρωί διερχόμενοι βρήκαν το παιδάκι σφαγμένο και τότε ειδοποίησαν την αστυνομία.
Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση, αλλά, κυρίως, εστιάζονται στα άτομα με τα οποία η οικογένεια του θύματος είχε διαφορές και σε αυτά με τα οποία σχετίζετο το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ανήλικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: