Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σύλληψη για αποστολή απειλητικού e-mail σε βουλευτή



Συνελήφθη 34χρονος για απειλητικό ηλεκτρονικό γράμμα που έστειλε σε βουλευτή, ο οποίος αμέσως κατήγγειλε το γεγονός στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ειδικότερα, πριν από δέκα ημέρες, η βουλευτής κατήγγειλε ότι δέχτηκε μήνυμα (e-mail) στην προσωπική της θυρίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με απειλητικό περιεχόμενο, για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα.
Για τον εντοπισμό του δράστη διενεργήθηκε ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, από την οποία προέκυψε ότι το επίμαχο μήνυμα εστάλη από διαδικτυακή σύνδεση ξενοδοχείου, σε προάστιο της Αθήνας.
Σε επιτόπια έρευνα, που διενεργήθηκε από αστυνομικούς παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, ταυτοποιήθηκε ότι ο 34χρονος, οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο, είναι ο αποκλειστικός κάτοχος και διαχειριστής της θυρίδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από την οποία εστάλη το επίμαχο μήνυμα.
Επιπλέον κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: ααααααααααααα !!!!!!!!!!!! βρε τον καημένο ….πόσο απελπισμένος μπορεί αν ήταν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: