Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑ.ΣΟ.Κ.: "Πουλήστε τις βίλες και τα κότερα!"



Στα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ, επανέρχεται στην επικαιρότητα αυτό των απλήρωτων εργαζομένων του. Με ανακοίνωσή τους, αποκαλύπτουν ότι είναι χωρίς μισθό εδώ και 10 μήνες και συστήνουν στα κομματικά στελέχη να... πουλήσουν τις βίλες και τα κότερα τους! 

Στην ανακοίνωση υποστηρίζουν ότι έκαναν «ανακωχή» τους προηγούμενους μήνες για να μην κατηγορηθούν ότι παίζουν πολιτικά ή εσωκομματικά παιχνίδια και χαρακτηρίζουν «ανησυχητικά επιεική» την απόφαση των πολιτών να δώσουν 12% στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

Για την ουσία, αναφέρουν ότι το 2012 πήραν μόλις 500 ευρώ έναντι για τους μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας και τώρα οι αρμόδιοι του κόμματος διαρρέουν ότι θα δώσουν στους εργαζομένους μόνο το δώρο Χριστουγέννων, για να μην υπάρξουν νομικές εμπλοκές και παραπομπή τους στο αυτόφωρο.

Ζητούν, επίσης, είτε να απολυθούν, για να μπορέσουν να ενταχθούν στο ταμείο ανεργίας, είτε να πληρώνονται κανονικά και όχι με «έναντι».

«Δηλώνουμε ότι η τρομοκρατία που ασκούν νέοι σωτήρες του κόμματος, ώστε να κάτσουμε στα αυγά μας, γιατί δεν θα πάρουμε ούτε σεντ δεν θα τους βγει σε καλό», λένε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι και συνεχίζουν: «Θα θέλαμε να πούμε στα νέα-παλιά μεγαλοστελέχη, όταν μας μιλούν για κατανόηση, να σκεφθούν ότι αυτοί και οι οικογένειές τους είναι χορτάτοι. Και κάτι άλλο: επειδή μας ρωτούν για το πού θα βρουν τα λεφτά να μας πληρώσουν, έχουμε απάντηση: πουλήστε τις βίλες και τα κότερα που φτιάξατε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: