Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Σαμαράς: Αυτό το πακέτο μέτρων θα είναι το τελευταίο


Και ξεκινάει ο ΦΟΒΟΣ

«Πρέπει να αποφύγουμε την επιστροφή στην δραχμή»

Και τόνισε με δάκρυα !!!

«είναι ανάγκη να ληφθούν τα επώδυνα μέτρα των 11,5 δισ.»

Και συνέχισε ΧΩΡΙΣ να θέλουμε να τον πιστέψουμε

«αυτό το πακέτο θα είναι το τελευταίο»…………

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
Και συνέχισε να μας εκπλήσσει………..

«αν όλα πάνε καλά σε δύο χρόνια η Ελλάδα θα είναι πολύ διαφορετικά και σύντομα θα κινείται με ρυθμούς ανάπτυξης εντυπωσιακούς. Δίπλα στο λόμπυ της δραχμής δημιουργείται και το δικό μας λόμπυ που θέλει να πετύχει η Ελλάδα τους στόχους της, αυτές τις συμμαχίες οικοδομούμε»

Μα πως το καταλάβατε κύριε πρωθυπουργέ ?????

«Αλλάξαμε το κλίμα στην Ευρώπη που είναι η πρώτη προϋπόθεση για να παραμείνουμε στο ευρώ. Αν θέλουμε να υπάρξει ανάκαμψη πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ και να υπάρξει ρευστότητα στην οικονομία. Η αξιοπιστία μας έχει πέσει στο μηδέν. Ανακτήσαμε ένα μέρος της αξιοπιστίας μας και είπαμε στην ηγεσία της Ευρώπης ότι χρειαζόμαστε ανάκαμψη. Ζητήσαμε να σταματήσουν οι τοξικές δηλώσεις εναντίον της χώρας μας»

ΩΧΧΧΧ και πάλι φόβος με υποσχέσεις !!!!!!!

«υποσχεθήκαμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να μη βγει η χώρα από το ευρώ και αυτό ήδη αναγνωρίζεται. Υποσχεθήκαμε να δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη. Θα χτυπηθεί ανελέητα και η φοροδιαφυγή και η γραφειοκρατία που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη. Αυτή είναι η πεμπτουσία της στρατηγικής μας. Κάποιοι υποστήριξαν ότι θα έπρεπε να οδηγήσουμε τα πράγματα σε αδιέξοδο. Αυτό δεν θα ενίσχυε την διαπραγματευτική θέση της χώρας, αλλά θα ευνοούσε εκείνους που ήθελαν την χώρα εκτός ευρώ. Όσοι υποστήριζαν εντός Ελλάδας ότι έπρεπε να αθετήσουμε τις δεσμεύσεις μας παίζουν το παιχνίδι των εκτός Ευρώπης. Κάποιοι ήθελαν την χώρα σε ρόλο Ιφιγένειας. Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και αποφασιστικά»

Και μας σκέφτηκε στην καθημερινότητας μας……



«Η επιχείρηση ξένιος Δίας άρχισε να αλλάζει την εικόνα στο κέντρο των πόλεων. Σύντομα η Ελλάδα θα ξαναγίνει ασφαλής χώρα»

Και δεν ξέχασε και τους ψηφοφόρους του !!!!!!

«Οφείλουμε να μην ξεχνάμε την πολιτική δύναμη που μας έδωσε τη νίκη και είναι το κόμμα μας. Δεν πρέπει να χάσουμε την επαφή με την κοινωνία και γι' αυτό χρειαζόμαστε το κόμμα. Πρέπει να το αναδιοργανώσουμε, να εκλέξουμε το νέο γραμματέα και να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας, αφού άλλαξαν τα καθήκοντα και οι προτεραιότητές μας. Χρειαζόμαστε νέο γραμματέα που θα αναδιατάξει τις κομματικές οργανώσεις και θα προετοιμάσει το κόμμα για το συνέδριο που θα είναι μεγίστης σημασίας».

Ο Επίλογος

Μόλις βγούμε από τον κυκεώνα της κρίσης, πρέπει να κάνουμε σημαντικές μεταρρυθμίσεις.

Και οι ερωτήσεις μου

1. Πότε πιστεύεται ότι θα βγούμε από το κυκεώνα;
2. Ποιες μεταρρυθμίσεις, ποια ανάπτυξη, πότε θα γίνουν;
3. Το βαρέλι έχει πάτο;

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ και εγώ ρομαντικός είμαι μου αρέσουν τα παραμύθια ….μεγάλωσα με αυτά …..!!!!!

Και για τους λάτρεις !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: