Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ποδόσφαιρο - Κλήρωση για... χαμόγελα!



Αν και η πρόκριση κρίνεται στο χορτάρι η τύχη... ήταν στο πλευρό του Ολυμπιακού που κληρώθηκε στον Β΄ομίλο του Τσάμπιονς Λιγκ με Άρσεναλ, Σάλκε και Μονπελιέ!

Στον Β' όμιλο θα κληθεί να παλέψει ο Ολυμπιακός. Η κλήρωση ήταν σχετικά καλή. Βασικά αυτό προκύπτει με τη λογική ότι θα μπορούσε να έχει πέσει με πιο δύσκολους αντιπάλους. Η Αρσεναλ ως δυνατή του γκρουπ είναι σαφώς πιο ευπρόσδεκτη από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Μπάγερν. Η Σάλκε φέρνει μαζί της την θετική παράδοση των τελευταίων ετών κόντρα σε Γερμανούς και η Μονπελιε μπλέκει κάπως τα πράγματα. Σίγουρα από το Δ' γκρουπ δυναμικότητας υπήρχαν πιο εύκολοι αντίπαλοι από την πρωταθλήτρια Γαλλία που ωστόσο, δεν παύει να είναι πρωτάρα.

Σαφώς ο πιο δυνατός όμιλος απ' όλους είναι Δ' και μετά ο Ε', ενώ αυτός του Ολυμπιακού, αλλά και ο Γ' είναι από τους πιο ανοικτούς, με της Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ να έχουν το πιο εύκολο έργο...

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Α' ΟΜΙΛΟΣ
Πόρτο
Ντιναμό Κιέβου
Παρί Σεν Ζερμέν
Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Β' ΟΜΙΛΟΣ
Αρσεναλ
Σάλκε
Ολυμπιακός
Μονπελιέ

Γ' ΟΜΙΛΟΣ
Μίλαν
Ζενίτ
Αντερλεχτ
Μάλαγα

Δ' ΟΜΙΛΟΣ
Ρεάλ Μαδρίτης
Μάν. Σίτι
Αγιαξ
Ντόρτμουντ

Ε' ΟΜΙΛΟΣ
Τσέλσι
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Γιουβέντους
Νόρτζελαντ

ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ
Μπάγερν
Βαλένθια
Λιλ
Μπάτε Μπορίσοβ

Ζ' ΟΜΙΛΟΣ
Μπαρτσελόνα
Μπενφίκα
Σπαρτάκ Μόσχας
Σέλτικ

Η' ΟΜΙΛΟΣ
Μάν. Γιουνάιτεντ
Μπράγκα
Γαλατάσαραϊ
Κλουζ

Δεν υπάρχουν σχόλια: