Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Αυξήσεις «φωτιά» στα εισιτήρια των Μέσων ΜεταφοράςΤην ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται και οι πολίτες βλέπουν την τσέπη τους να αδειάζει, την ώρα που η βενζίνη έχει τραβήξει την ανηφόρα και οι οδηγοί έχουν σηκώσει χειρόφρενο στα αυτοκίνητα σκάει η βόμβα για αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Οι αυξήσεις θα είναι της τάξης του 20% κάτι που σημαίνει πως η τιμή στο εισιτήριο του Μετρό αναμένεται να φτάσει στο 1,75 ευρώ, ενώ η τιμή για το λεωφορείο στο 1,50 ευρώ.

Μια αύξηση δηλαδή 0,35 και 0,30 λεπτά αντίστοιχα σε κάθε δρομολόγιο, ποσό που αν υπολογιστεί για τις μετακινήσεις ενός μήνα προκαλεί πονοκέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: