Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Αστυνομικός των ΕΚΑΜ διακινούσε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίαςΔεν έχει περάσει καλά καλά ένα εικοσιτετράωρο από την αποκάλυψη πως 42χρονος καθηγητής έβαζε κρυφές κάμερες σε σχολική τάξη για να καταγράφει τα απόκρυφα σημεία των μαθητριών του και σήμερα έρχεται στο φως της δημοσιότητας ακόμα μία υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην οποία εμπλέκεται αστυνομικός των ΕΚΑΜ.
Πρόκειται για ένα επίλεκτο μέλος της ειδικής ομάδας της Αστυνομίας, ο οποίος υπηρετεί στο Σώμα περισσότερο από 10 χρόνια. Οι άντρες της Δίωξης εντόπισαν τα ηλεκτρονικά του «ίχνη» και βρήκαν να έχει στην κατοχή του σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: