Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Εφιάλτης για ζευγάρι Ελλήνων στα χέρια Αλβανών ΤσάμηδωνΤον εφιάλτη έζησαν ένας Ελληνας βοσκός και η σύζυγός του στα χέρια Αλβανών Τσάμηδων στο χωριό Γιάννιαρη- Αγίων Σαράντα.
Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα deropoli.com, το ζευγάρι από το χωριό Παλαμπάς Ηγουμενίτσας ενημερώθηκε από την αλβανική αστυνομία ότι θα πρέπει να μεταβεί στο χωριό Γιάνιαρη (το οποίο κατοικείται από τσάμηδες) για να πάρει πίσω τα 32 βοοειδή και τα 87 αιγοπρόβατα που τους είχαν κλέψει προ ημερών κάτοικοι του χωριού.
Ενώ το ζευγάρι από το Παλαμπά πέρασε το ελληνοαλβανικά σύνορα και προσέγγισε το χωριό συνέβη το απίστευτο. Εξοργισμένοι από τη σύλληψη του Rushit Ismail και τον χαρακτηρισμό ως καταζητούμενου του γιου του, Astrit Ismaili ως υπόπτους των ζωοκλοπών, οι συγγενείς τους οργάνωσαν την απαγωγή του Έλληνα βοσκού με τα αρχικά Ι.Β. και της συζύγου του. Το άτυχο ζευγάρι που τόλμησε να ζητήσει τα κλεμμένα πίσω, έζησε συνολικά έξι ώρες τρόμου, καθώς -όπως αναφέρουν και τα αλβανικά ΜΜΕ- ξυλοκοπήθηκαν και κακοποιήθηκαν με αγριότητα.
Η αλβανική αστυνομία εντόπισε το άγρια κακοποιημένο ζευγάρι μετά από ώρες, ενώ οι απαγωγείς και βασανιστές τους ήταν άφαντοι. Η αστυνομία υποπτεύεται ότι στον βασανισμό συμμετείχε και ο καταζητούμενος για την κλοπή Astrit Ismaili.

Δεν υπάρχουν σχόλια: