Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Σε αργία ο διεστραμμένος καθηγητής με απόφαση ΑρβανιτόπουλουΣοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι καθηγητής γυμνασίου είχε εγκαταστήσει τέσσερις κρυφές κάμερες σε αίθουσα διδασκαλίας και κατέγραφε τα εσώρουχα μαθητριών την ώρα μάλιστα του μαθήματος. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, ο καθηγητής τέθηκε σε αργία, ενώ από το 2005 ο καθηγητής είχε δύο εξάμηνες παύσεις για τις οποίες είχε ασκήσει έφεση.
Από έρευνα που έκαναν οι  αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρήκαν 80 βίντεο από τις κρυφές λήψεις την ώρα του μαθήματος στα οποία ακούγονταν ο καθηγητής και οι μαθητές να μιλάνε ελληνικά και να φαίνονται τα εσώρουχα των παιδιών.
Η αποκάλυψη δεν αφορά σε καινούργια περίπτωση διεστραμμένου καθηγητή, αλλά μια παλιά υπόθεση με πρωταγωνιστή το συγκεκριμένο άνδρα ο οποίος, τον Ιανουάριο του 2010 συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.
Τότε, από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν βρεθεί αρχεία (βίντεο) παιδικής πορνογραφίας, με πρωτότυπες βιντεοσκοπήσεις εφήβων μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας. Τα αρχεία αυτά είχαν κατασχεθεί στο πλαίσιο παλαιότερης υπόθεσης, που αφορούσε τη σύλληψη 42χρονου καθηγητή για παιδική πορνογραφία.
Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2010 συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 42χρονος καθηγητής Γυμνασίου, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία περιείχαν πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας.
Ψάχνοντας στον υπολογιστή, πριν λίγες ημέρες οι αστυνομικοί βρήκαν τα 80 αυτά βίντεο. Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, καθηγητής παγιδεύει με τετρακάμερο χάι τεκ σύστημα αίθουσα σχολείου και χωρίς να γίνεται αντιληπτός από τους μαθητές καταγράφει απόκρυφα σημεία κυρίως μαθητριών και τα εσώρουχα τους. Η λήψη των αρχείων είχε γίνει μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και αυτό που ερευνούν πλέον οι αξιωματικοί είναι αν ο 42χρονος εκπαιδευτικός είχε προχωρήσει σε ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού με άλλους παιδόφιλους σε όλο τον κόσμο ή πούλαγε το συγκεκριμένο πορνογραφικό υλικό με αποτέλεσμα τα 80 συγκεκριμένα βίντεο να είναι διασκορπισμένα στο διαδίκτυο. 
Αξίζει να τονισθεί ότι το πορνογραφικό υλικό που είχε ο συγκεκριμένος καθηγητής στο αρχείο του ήταν τόσο μεγάλο σε όγκο που οι αστυνομικοί έκαναν δυόμισι χρόνια για να το αναλύσουν. Τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης αλλά και της έρευνας που συνεχίζεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποβλήθηκαν άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα ο καθηγητής, κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν αλλά και το ενδεχόμενο να ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις θα τον οδηγήσουν και πάλι στη φυλακή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: