Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Συνεχίζουν με απεργίες και οι δήμαρχοι



Νέες κινητοποιήσεις αποφάσισαν τελικά οι δήμαρχοι στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ που ολοκληρώθηκε χτες, αφού οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν ικανοποιήθηκαν από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ούτε από την ομιλία του αρμόδιου υπουργού κ. Ευ. Στυλιανίδη που πραγματοποιήθηκε χθες στην ολομέλεια του συνεδρίου.
Σύμφωνα με το ψήφισμα της ΚΕΔΕ, οι δήμοι θα κλείσουν στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, ενώ το συνέδριο της Ενωσης θα παραμείνει «ανοιχτό» για να ληφθούν αποφάσεις. Οι δήμαρχοι αποφάσισαν να διοργανώσουν πορεία στο υπουργείο Οικονομικών για να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, και να ενημερώσουν τα όργανα της Βουλής αλλά και την τρόικα για την οικονομική κατάσταση των δήμων.
Ο υπουργός Εσωτερικών Ευ. Στυλιανίδης στην ομιλία του στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ σημείωσε ότι βρέθηκαν χρήματα για να ικανοποιηθούν το 75% των αιτημάτων πολιτών για τους κρατικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, ενώ δεσμεύτηκε ότι τα 513 εκατ. ευρώ από τη ΣΑΤΑ και τα οφειλόμενα θα καταβληθούν κατά προτεραιότητα στους δήμους έως το τέλος του έτους. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, εργαζόμενοι φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: