Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

«Ενοικιάζεται» ο… ΓιώργοςΝέοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται για τον Γιώργο Παπανδρέου, έστω κι αν στην Ελλάδα αμφισβητείται έντονα και διεξάγονται ακόμη και δικαστικές έρευνες σε βάρος του. Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε συνεργασία με το διεθνές πρακτορείο The Harry Walker Agency, που αναλαμβάνει να «νοικιάζει» σε ενδιαφερόμενους ομιλίες ηγετών και επιφανών προσωπικοτήτων. Εάν δηλαδή ένα ίδρυμα, ινστιτούτο ή άλλος φορέας θέλει να διοργανώσει εκδήλωση με ομιλητή μία διεθνούς φήμης προσωπικότητα, απευθύνεται στο πρακτορείο και με ένα αντίτιμο, εξασφαλίζει την παρουσία και την ομιλία αυτού του προσώπου.   
Το πρακτορείο συνεργάζεται με πρώην ηγέτες και ισχυρούς παράγοντες, στις δε σελίδες του στο ίντερνετ υπάρχουν παράγοντες όπως ο Μπιλ Κλίντον, ο Κόφι Ανάν, ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ και άλλοι.
Το όνομα και η φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου φιγουράρει στην πρώτη σελίδα The Harry Walker Agency. Αναφέρονται στοιχεία για τον κ. Παπανδρέου, όπως η πολιτική του διαδρομή και οι κορυφαίες θέσεις που κατείχε (πρωθυπουργός και υπουργός υπουργός Εξωτερικών κλπ).
Στη σύντομη παρουσίαση του πρώην πρωθυπουργού η ιστοσελίδα αναφέρει ότι «σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: