Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Την πώληση του 99,05% της Hellas Sat ανακοίνωσε ο ΟΤΕ !!!!!!!!! ?????



Από την πώληση του μεριδίου του ο ΟΤΕ ανακοίνωσε κέρδη ύψους 208 εκατ. ευρώ.
Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το β’ τρίμηνο του 2013, ενώ τελεί υπό την αίρεση των εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές.
Στο νέο μετοχικό σχήμα της εταιρείας παραμένει η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), ένας από τους υφιστάμενους μετόχους μειοψηφίας της Hellas Sat, η οποία περνάει στην ArabSat Cyprus Ltd -100% θυγατρική της ArabSat Satellite Communications.
“Πετύχαμε μια σημαντική συμφωνία, η οποία εξασφαλίζει τους καλύτερους δυνατούς και πλέον συμφέροντες όρους και επιπλέον αξία για όλους τους εταίρους. Το Ελληνικό και Κυπριακό Δημόσιο θα αποκτήσουν έναν αξιόπιστο επενδυτή που έχει τους πόρους για να προβεί στις απαραίτητες επενδύσεις. Έτσι διασφαλίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κύπρου στο διάστημα και ο χαρακτήρας τους ως διαστημικές χώρες (Space-faring nations).
Η Hellas Sat πωλείται σε μια κορυφαία εταιρεία δορυφορικών επικοινωνιών με μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές και με πρόδηλο ενδιαφέρον να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο ΟΤΕ από-επενδύει από την Hellas Sat αποκομίζοντας ικανοποιητικό τίμημα, γεγονός που του επιτρέπει να επικεντρωθεί στις κύριες δραστηριότητές του” δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: Από το site της Hellas Sat

1) Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Σήμερα, οι σύγχρονες κυβερνήσεις και οι κρατικοί οργανισμοί έχουν μία συνεχή ανάγκη από αποκλειστικούς, ασφαλείς και προστατευόμενους διαύλους επικοινωνίας.
Η Hellas Sat έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, που εξασφαλίζουν με τον κατάλληλο τερματικό εξοπλισμό την παροχή ασφαλούς σύνδεσης στο internet, IP based υπηρεσιών και ανταλλαγής εμπιστευτικών πληροφοριών για κυβερνήσεις και κρατικούς οργανισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Νότιο Αφρική.

2) Οικονομικά Αποτελέσματα: …..Τα συνολικά έσοδα της HELLASSAT για τη χρήση του 2011 ανήλθαν στα 32,8 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 8,9% έναντι της χρήσης του 2010…….Τα καθαρά κέρδη της Εταιρίας αυξήθηκαν κατά 17,4% έναντι της περυσινής χρήσης και διαμορφώθηκαν στα 11,3 εκατ. ευρώ.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 1) Χάνουμε όλες τις ασφαλείς επικοινωνίες.
2) 208 εκατ. (πουλήθηκε) / 32,8 εκατ. (τα κέρδη του 2011) = 6 με 7 χρόνια για απόσβεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στο βωμό του χρήματος για καινούργια laptonτων βουλευτών μας ………………τα πουλάμε όλα …. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: