Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Φεύγει η εταιρεία Puma από την Ελλάδα



Τερματίζει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών Puma. Τη διανομή του σήματος στις χώρες αυτές θα αναλάβει η Sportswind περιορίζοντας έτσι τον επιχειρηματικό κίνδυνο. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των οικονομικών μεγεθών της για το 2012, η εταιρεία θα κλείσει 90 μη κερδοφόρα καταστήματα και θα προσανατολιστεί σε αναδυόμενες αγορές. Η εταιρεία ανακοίνωσε ζημίες 42,6 εκ.ευρώ το τέταρτο τρίμηνο του 2012 μετά από κέρδη 33,1 εκ. ευρώ το 2011.
Σε ανάλογες κινήσεις έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής μεγάλες εταιρείες όπως η Coca - Cola ή η ΦΑΓΕ καθώς η εντεινόμενη κρίση με το κλείσιμο μαγαζιών και οι περικοπές μισθών και συντάξεων έχουν οδηγήσει σε πρωτοφανή χαμηλά την κατανάλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: