Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τελ Αβίβ - Πάρκαρε νόμιμα και μετά οι δημοτικοί υπάλληλοι ζωγράφισαν απαγορευτικό σήμα (video)


 Ταύρος εν υαλοπωλείο έγινε μία οδηγός στο Τελ Αβίβ όταν της είπαν ότι έχει παρκάρει παράνομα κοντά στο σπίτι της σε θέση αναπήρων, ενώ ήξερε πως κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί!

Το πρόστιμο ήταν περίπου 190 ευρώ, ενώ επιπλέον έπρεπε να πληρώσει τα έξοδα του γερανού που της είχε πάρει το αυτοκίνητο!!!
Η Hila Ben Baruch για να βρει το δίκιο της έψαξε και βρήκε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ορισμένους δημοτικούς υπαλλήλους να βάζουν τις απαγορευτικές γραμμές και το ειδικό σήμα για τα ΑμΕΑ, αφού πάρκαρε. Μετά ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε!!!
Φρόντισε να κοινοποιήσει ότι είχε γίνει έχοντας πλέον αποδεικτικά στοιχεία! "Ανέβασε" το βίντεο στο λογαριασμό της στο Facebook και πολύ οργισμένη κατηγόρησε τις αρχές του Τελ Αβίβ ότι θέλουν απλώς να "ρουφούν το αίμα" των δημοτών.

Φυσικά, στη συνέχεια, όπως ήταν φυσικό, «βούιξε ο τόπος»  και έτσι οι αρχές της έσβησαν το πρόστιμο, αλλά εκείνη επιμένει ότι αυτό δεν είναι αρκετό και θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Καλά
θα κάνει εδώ που τα λέμε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: