Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Σε ποιους στέλνει η εφορία... ραβασάκια για τα χρέηΡαβασάκια... σε όσους χρωστούν στην εφορία στέλνει το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο αναμένεται σύντομα να στείλει μέσω email ή ταχυδρομείου ειδοποιητήρια στους οφειλέτες προκειμένου να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους. Με τα ειδοποιητήρια θα δίνεται περιθώριο 20 ημερών για την εξόφληση ή τη ρύθμιση των οφειλών τους αν θέλουν να αποφύγουν κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων όπως προβλέπει ο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων. Προτεραιότητα φαίνεται να έχουν, αυτή τη φορά, όσοι άφησαν απλήρωτα χρέη κατά τη διάρκεια του 2012. Τα «νέα» ληξιπρόθεσμα ύψους 13,2 δισ. ευρώ θεωρείται ότι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες είσπραξης. Έτσι, οι συγκεκριμένοι οφειλέτες θα έχουν προτεραιότητα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: