Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Στα 10 δισ. ευρώ η βοήθεια στην Κύπρο



Η Κύπρος θα λάβει 10 δισ. ευρώ όπως έχει συμφωνηθεί, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogoup, Γερόεν Ντάισελμπλουμ, προσερχόμενος στη συνεδράιση στο Δουβλίνο, προσθέτοντας ότι τα υπόλοιπα χρήματα από τα συνολικά 23 δισ. ευρώ που θα χρειαστεί το νησί θα βρεθούν από το κούρεμα στις καταθέσεις, την εκκαθάριση των τραπεζών, τις ιδιωτικοποιήσεις και άλλα στοιχεία του προγράμματος, τα οποία δε διευκρίνισε.
Πρόσθεσε ότι η Κύπρος περνάει μία δύσκολη στιγμή, ωστόσο το πρόγραμμα θα τη βοηθήσει να ανακάμψει.

Στο κείμενο της απόφασης του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της 17μελούς ευρωζώνης που μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς αναφέρεται ότι αυτό «καλωσορίζει τη συμφωνία σε επίπεδο τεχνοκρατών που επιτεύχθηκε ανάμεσα στην Κύπρο και τους θεσμούς της τρόικας για το πρόγραμμα μακροοικονομικής προσαρμογής».

Ακόμη το Eurogroup «σημειώνει με ικανοποίηση ότι οι κυπριακές αρχές εφάρμοσαν αποφασιστικά μέτρα εκκαθάρισης, αναδιάρθρωσης και ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών για να αντιμετωπιστεί η εύθραυστη και μοναδική κατάσταση του χρηματοοικονομικού τομέα» στην Κύπρο.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: ΣΩΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: