Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Οι Pet Shop Boys έρχονται στο φεστιβάλ Ejekt στην Αθήνα



Βαλίτσες για την Αθήνα ετοιμάζει το βρετανικό δίδυμο Pet Shop Boys. Οι διοργανωτές του μουσικού φεστιβάλ Eject ανακοίνωσαν ότι οι βετεράνοι της electro-pop σκηνής είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα της φετινής διοργάνωσης.

Οι Pet Shop Boys θα παρουσιάσουν στις 16 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο το εντυπωσιακό σόου που έχουν ετοιμάσει για την παγκόσμια περιοδεία τους και θα ερμηνεύσουν παλαιότερες επιτυχίες καθώς και τραγούδια από τη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Electric» που κυκλοφορεί τον Ιούνιο. 

Το 12ο άλμπουμ τους θα έχει ολοκληρωθεί, όπως ανακοίνωσαν στην Ιστοσελίδα τους, έως τη Δευτέρα, ενώ στις 30 Απριλίου θα παρουσιάσουν το εξώφυλλο και τους τίτλους των κομματιών.

Οσο για τα επόμενα ονόματα των καλλιτεχνών που θα βρίσκονται στο Φεστιβάλ Ejekt, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τα πρώτα 1.000 εισιτήρια πωλούνται προς 30 ευρώ από το 
http://www.ticketarena.gr και από τις 30 Απριλίου θα διατίθενται και στο Tickethouse.

Δεν υπάρχουν σχόλια: