Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Nokia Siemens Network - Εμπιστοσύνη στην Ελλάδα



Η φινλανδογερμανική κοινοπραξία Nokia Siemens Network (NSN), εκπρόσωποι της οποίας συναντήθηκαν χθες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ανακοίνωσε την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της στη χώρα μας και την πρόσληψη 150 νέων επιστημόνων καταρτισμένων στην υψηλή τεχνολογία.
«Είναι πολύ σημαντικό ότι μια πρωταθλήτρια της τεχνολογίας, όπως είναι η Nokia Siemens Networks, όχι μόνο θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της (και αυτό είναι από μόνο του ένα πολύ θετικό νέο) αλλά ετοιμάζεται, εκτός από τις άμεσες εκατόν πενήντα (150) προσλήψεις νέων επιστημόνων, στην ανάδειξη και στην εδραίωση της χώρας μας ως μιας στρατηγικής περιοχής», δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο πρωθυπουργός.
Αναφερόμενος στις προσλήψεις νέων επιστημόνων, ο κ. Σαμαράς προσέθεσε ότι «σ' αυτούς τους νέους ανθρώπους που πρέπει να βρουν τέτοιες ευκαιρίες για δουλειά ακουμπάμε, στηριζόμαστε, σ' αυτούς και στις ικανότητές τους, βεβαίως, επενδύουμε. Αυτός είναι ο πραγματικός πλούτος της Ελλάδας. Με επενδύσεις που τους αξιοποιούν, όπως αυτή. Με ακριβώς αυτούς τους νέους Ελληνες επιστήμονες, με αυτές τις επενδύσεις, θα ξεπεράσει ο τόπος μας την κρίση».
Η συνάντηση
Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία μετείχαν ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης και ο πρέσβης της Φινλανδίας Pekka Lintu, η διοίκηση της NSN με επικεφαλής τον διευθυντή Marketing και Εταιρικών Υποθέσεων, κ. Barry French, παρουσίασε τα σχέδιά της για την ενίσχυση της δραστηριότητας του τμήματος Ερευνας και Ανάπτυξης που διαθέτει στη χώρα μας.
Οπως ανακοινώθηκε σε τηλεδιάσκεψη αμέσως μετά τη συνάντηση από τον επικεφαλής της NSN στην Ελλάδα κ. Αθαν. Εξαρχο, η επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας θα αφορά το mobile broadband, ενώ οι 150 προσλήψεις υψηλής ειδίκευσης θα γίνουν σε διάστημα δύο ετών, με τις περισσότερες να εκτιμάται ότι θα γίνουν έως το τέλος του χρόνου.
Το τμήμα Ερευνας και Ανάπτυξης της NSN ιδρύθηκε το 1990, ενώ μετά το 2007 εμφάνισε αλματώδη ανάπτυξη. Στα τέλη του προηγούμενου χρόνου απασχολούσε 490 εργαζομένους. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, πρωτοκόλλων και εφαρμογών παρέχοντας λύσεις υψηλού επιπέδου σε πελάτες από όλον τον κόσμο και «παράγοντας» 100% εξαγώγιμο προϊόν.

ΜΑΡΙΑ ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: