Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Πίνανε 2.800.000 Έλληνες


2,8 εκατομμύρια Έλληνες δηλαδή σχεδόν το 1/4 αυτής της χώρας πληρώνεται από 500€ έως 950€ (αν είσαι παντρεμένος και με δυο παιδιά).
Η Στατιστική Υπηρεσία σε μια έρευνα που πραγματοποίησε το 2007 και κυκλοφόρησαν το 2010 (η πολύ δουλεία τρώει των αφέντη) έδειξε ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρωζώνη που η φτώχεια κυμαίνεται έως και 20% με μεγαλύτερη έξαρση στην επαρχεία όπου οι έξι στους δέκα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας ενώ το ποσοστό φθάνει έως και το 63%.
ΑΠΟΨΗ: ΘΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ
1) ΠΡΟΤΑΣΗ προς τους κυβερνήτες της Μπανανίας: Μέχρι το ποσοστό να φτάσει στα 50% αντέχουν οι τσέπες μας να σας χρηματοδοτούμε γι αυτό σας προτείνω να μας επιβάλλεται και άλλους φόρους να μας λιώσετε να μας ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ και μετά να πάτε στην Γερμανία να ζητήσετε άσυλο (βλέπε Χριστοφοράκο)
2) ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: