Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΟΧΙ στην πώλησης του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ


«Το γερμανικό κράτος δεν μπορεί να λειτουργεί ως κράτος εν κράτη σε αυτή τη χώρα και ταυτόχρονα να κουνάει και το δάχτυλο σαν εισαγγελέας. Τα δυο κράτη λειτούργησαν ως εκβιαστές και κλεπταποδόχοι» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.
Ο κ. Ν. Χουντής και ο κ. Π. Λαφαζάνης με υπόμνημα που κατέθεσαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητούν την ακύρωση της πώλησης του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom (γερμανική εταιρία) επικαλούμενη παραβίαση της κοινοτικής οδηγίας περί δημόσιας προσφοράς και προστασία των 108.000 μικρομετόχων (μεταξύ των οποίων είναι και τα Ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία) ενώ ζητούν από τον Άρειο Πάγο να τεθεί υπό εποπτεία η διοίκηση του ΟΤΕ ώστε να μην λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις για τον Οργανισμό.
Από μεριάς του Άρειου Πάγου η υπόθεση δόθηκε σε αντιεισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί.
ΑΠΟΨΗ: ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ, ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ
1.
Απλά για να θυμάστε κύριοι της κυβέρνησης αυτής εδώ της χώρας. Σε δηλώσεις σας (προεκλογικά) κατηγορούσατε την ΝΔ ότι η συμφωνία για την πώληση του ΟΤΕ αντιβαίνει την κοινοτική νομοθεσία.
2. Από μεριάς τώρα Ε.Ε. η επιστολή που σας έχει δοθεί από τον αρμόδιο επίτροπο M. Barniet και σας ζητά τον λόγο που δεν έχει ενεργοποιηθεί η υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ?
3. κ. Παπανδρέου κόψτε τα πολλά ταξίδια (έχουμε οικονομική κρίση αν δεν το ξέρεται) και δέστε πως θα βγούμε από τα ΣΚΑ@# ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: