Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Θέλετε Πρεσβευτή στην ΗΠΑ, taşaklarımı GET


Εκβιάζει η Τουρκία την ΗΠΑ λόγω της απόφασης που πάρθηκε από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Βουλής για τη Γενοκτονία των Αρμενίων που ενέκρινε με 23 ψήφους έναντι 22 κατά.
Και έτσι ο Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε μέχρι να δει θετικά σημάδια από την ΗΠΑ την διαβούλευση του πρεσβευτή του να την κάνει ανάκληση.
Ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού «καλέσαμε αμέσως για διαβουλεύσεις τον πρεσβευτή μας. Έχει μεγάλη σημασία η στάση που θα τηρήσουν οι ΗΠΑ από εδώ και πέρα. Θα παρακολουθούμε. Δεν πιστεύω ότι οι ΗΠΑ θα θυσιάσουν για μικροπολιτικές σκοπιμότητες έναν στρατηγικό τους εταίρο όπως είναι η Τουρκία. Αν επιμείνουν, τότε δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση, και όσο δεν βλέπουμε να ξεκαθαρίζει το τοπίο, δεν θα στείλουμε πίσω τον πρεσβευτή μας».
ΑΠΟΨΗ: ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ «ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ»
1.
Και μετά λέτε για εμάς, εδώ εσάς εκβιάζει και ΘΑ τα καταφέρει και είστε Η ΗΠΑ
2. Μα και φταίξανε μα και τους βάζουνε χέρι. Τελικά ποιος είναι ο παράλογος εσείς να αποφασίσετε.
3. Θα έχει πλάκα να δω την συνέχεια «ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ» (μπρου φοβήθηκα)
4. ΚΟ ΚΟ ΚΟ απλά για να ξέρεται έτσι κάνει η κότα και στο χωρίο μου η λυράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: