Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ


Με την αιτιολογία της «πράσινης» ανάπτυξης (μην σας χέσω) η ΔΕΗ ανακοίνωσε την αύξηση των τιμολογίων της σε 2,5 με 3 € λόγω ότι απαγορεύονται οι επιδοτήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο.
Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΗ κος Ν. Βασιλάκος υποστήριξε ότι το τίμημα θα είναι ελάχιστο σε σχέση με τα οφέλη που θα προκύψουν λέγοντας ότι αν επιτευχθούν οι στόχοι μέχρι το 2020, θα δημιουργηθεί μια νέα «Πράσινη ΔΕΗ» που θα προσφέρει 14.000 νέες θέσεις εργασίας» ενώ συνεχίζοντας είπε ότι «Θα ανοίξουμε το θέμα της τιμολόγησης με περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια».
ΑΠΟΨΗ: ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΙΝΑΜΕ
1)
Αν θέλετε να σας προτείνω μια λύση για να έχετε λεφτά στο ταμείο σας ακούστε. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να χαρίζεται στους υπαλλήλους σας το 50% της αξίας του ρεύματος που καταναλώνουν.
ΔΕΝ διαφέρουν από όλους τους ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛ#@# που πληρώνουν.
2) Το ότι το ΦΠΑ θα πάει 21% ΔΕΝ σας λέει τίποτα?
3) Δηλαδή κύριε Βασιλάκο τι εννοείτε πράσινη ενέργεια, αυτό που κάποιοι άλλοι το έχουν κάνει με σχεδόν μηδενικό κόστος. Και φυσικά αν έχετε απορία που θα την έχετε ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: