Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Βλέπουν φαντάσματα στα Σκόπια για να βρίσκονται στο επίκεντρο


Πηγές της κυβέρνησης των Σκοπίων «αποκάλυψαν» στον δημοσιογράφο των «Κυριακάτικών Τάιμς» ότι έχουν εντοπίσει στη χώρα τους μια οργάνωση επονομαζόμενη «international Islamic relief organisation» η οποία ενισχύεται οικονομικά από τη Σαουδική Αραβία με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας και όλων των Βαλκανίων.
Από την άλλη μεριά ο επικεφαλής της Ισλαμική Θρησκευτική Κοινότητα των Σκοπίων Σουλεϊμάν Ρετζέπι αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε τέοια κατηγορία.
ΑΠΟΨΗ: ΟΥΟΥ - ΟΥΟΥ ΦΟΒΟΣ
1. Κάπως πρέπει να τρομοκρατήσουν τον κόσμο γι αυτό τι είναι πιο εύκολο? Η λέξη Τρομοκρατία – Αποσταθεροποίηση και όλα τα παρεμφερή τους.
2. Εύχομαι οι άνθρωποι της κυβέρνησης αυτής εδώ της χώρας να το σκεφτούν και να πράξουν αναλόγως και όχι να μας φλομώσουν με διάφορα φούμαρα για να περάσουν αυτό που θέλουν. Σωστά ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: