Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες στο σχέδιο «Καλλικράτης»


Α βρε καημένε Καλλικράτη το βρισίδι που έχεις φάει αυτές της ημέρες δεν λέγεται,

παρόλα αυτά ο πρωθυπουργός αυτής εδώ της χώρας κ. Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ριζοσπαστική δομική αλλαγή που βάζει νέα θεμέλια στη λειτουργία και τη δομή της πολιτείας.
Όπως δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός εντός του Μαρτίου ολοκληρώνεται το θεσμικό πλαίσιο και στη συνέχεια θα γνωστοποιηθεί η πρόταση της κυβέρνησης για το χωροταξικό έτσι ώστε τον Μάιο να ψηφιστεί το νομοσχέδιο ενώ ζήτησε την συναίνεση όλων, την οποία η κυβέρνηση θα αναζητήσει.
Ο κ. Γ. Ραγκούσης θέλοντας να «τρομάξει» του δημάρχους και φυσικά όλους εμάς τους πολίτες τόνισε ότι θα επηρεάσει καθοριστικά το παρόν και το μέλλον της αυτοδιοίκησης, του κράτους και κατά συνέπεια και της κοινωνίας.
Στους δήμους εκτός της αρμοδιότητες που έχουν θα τους δοθούν επιπλέων
Υγείας, πολεοδομικές, δημόσιας υγιεινής, παιδείας, εμπορίου, ανάπτυξης, υποδομών, μεταφορών και πρόνοιας.
Αγκάθι όπως διαφαίνεται είναι η αρχική επιχορήγηση του «Καλλικράτη» που η Ε.Ε. ΑΡΝΕΙΤΑΙ ειδικά τώρα λόγο της οικονομικής κρίσης αλλά και η συνέχιση του προγράμματος όπου οι δήμαρχοι ούτε λίγο ούτε πολύ πρέπει να γίνουν εισπρακτική μηχανισμοί λόγο ότι η χρηματοδότηση τους θα προέρχεται από τον φόρο εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων από το ΦΠΑ και από το φόρο ακίνητης περιουσίας.
ΑΠΟΨΗ: Η ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ
1.
Να πω ότι είχατε ένα πετυχημένο μοντέλο (δες Καποδίστριας) να πω πάει στο ΔΙΑΟ@#@#, αλλά είχατε πλήρη αποτυχία, εκτός αν δεν ζείτε σε χωριό που τότε το καταλαβαίνω.
2. Εδώ οι Δήμοι ζητούν τα περσινά χρωστούμενα και δεν τους τα δίνεται ΠΟΥ θα βρείτε λεφτά φέτος για να ξεκινήσει ο περιβόητος «Καλλικράτης»?
3. Εδώ οι δήμοι ίσα ίσα που τα καταφέρνουν με αυτές τις αρμοδιότητες που έχουν Θα τους δώσετε και άλλες ? Δηλαδή εκεί που αποτύχατε εσείς (δημόσιο) να το ρίξουμε στους δήμους μήπως επιτύχουν!
4. No money No honey λένε στην πιάτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: