Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Παρών για τον Δήμο Θεσσαλονίκης η κα Χ. Αράπογλου


Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Θεσσαλονίκης με επικεφαλή την κα Αράπογλου ανακοίνωσε να συνεργαστεί και με την πρωτοβουλία των 35 προσωπικοτήτων της Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η αλλαγή στη διοίκηση του δήμου ενώ απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε άλλες πολιτικές δυνάμεις του Δήμου για αυτόν τον σκοπό.
Η κα Αράπογλου απευθυνόμενη προς τον κο Γ. Μπουτάρη είπε «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις μεταμορφώσεις και τους ακροβατισμούς του, αλλά και τους χαρακτηρισμούς του, που μου προκαλούν αισθητική δυσφορία»
ΑΠΟΨΗ: ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ?
1.
Θα μου πείτε «μεταξύ τυφλών επικρατή ο μονόφθαλμος»
2. Το ότι ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Παπανδρέου ο κ. Π. Γερουλάνος συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον κ. Γ. Μπουτάρη και του ζήτησε την βοήθειά του για την κ. Αράπογλου (αλλά αρνήθηκε) ΔΕΝ σας λέει τίποτα?

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην αφήσετε το βουλευτιλίκι γιατί σας βλέπω άνεργη και όχι τίποτε άλλο πέσατε και σε περίοδο οικονομικού κρακ.

3. Θα ζητήσετε τον ψήφο από τους πολίτες πριν ή μετά τον Καλλικράτη?
4. Το ότι σας «επισπευτήκανε» (γιατί οι περισσότεροι ξέρουμε ότι αν θέλει κάποιο κόμμα να προωθήσει κάποιον, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ όλους τους μηχανισμούς του) να σας εκλέξουνε σαν βουλευτής αυτό ΔΕΝ σας λέει τίποτα?
5. Θέλω να δω τώρα τον κ. Παπανδρέου ΠΩΣ θα πάει να ζητήσει βοήθεια από της τοπικές. Το πολύ πολύ να φέρει από την Αθήνα με κανένα πούλμαν όλους αυτούς που τον πιάνουνε στον δρόμο και του λένε κάθε μέρα «Καλά μας κάνει Πρόεδρε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: