Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Εξεταστική Επιτροπή από την Ε.Ε. για τη νέα γρίπη


Σε ένα κόλαφο κατηγοριών προς τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. για το χειρισμό τους προς την δήθεν πανδημίας της «νέας γρίπης» προχώρησε σε συνέντευξη τύπου η κα. Μισέλ Ριβασί Γαλλίδα ευρωβουλευτής, φέρνοντας έτσι στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβούλιο διενέργεια εξεταστικής επιτροπής.
Η κα. Μ. Ριβασι είπε μεταξύ των άλλων «μας μίλησαν για μια πανδημία που τελικά δεν ήταν πανδημία. Μας συνέστησαν λύσεις υψηλού κόστους και δυσανάλογες με το πρόβλημα …Τι εμπιστοσύνη θα μπορούσαν να έχουν οι Ευρωπαίοι πολίτες, όταν εμφανιστεί η επόμενη πανδημία;»
Οι δέκα ευρωβουλευτές που κατάθεσαν την εξεταστική επιτροπή είναι οι:
Η Μισέλ Ριβασί, Ισαμπέλα Ντουράντ, η Κορίν Λεπαγέ, η Αντονία Παρβάνοβα, η Μαρίν Κριστίν Βεργιάτ, η Τζιλ Παρκνό, ο Μπόγκουσλαβ Σονίκ, ο Σίρπα Πιετικανένεν, η Μαρίνα Γιαννακουδάκη από και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος
ΑΠΟΨΗ: ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ
1.
Μην ψάξετε και πολύ απλά δείτε ποιος είναι ο κύριος μέτοχος της μεγάλης φαρμακευτικής εταιρίας
2. τα είπαμε τα ξανά είπαμε κουραστήκαμε να τα λέμε ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: