Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Αθωώνονται οι κατηγορούμενη του «Σάμινα Εξπρές» και των Τεμπών


Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθ. Κονταξής είχε επισημάνει λάθη που είχαν γίνει στα αρμόδια δικαστήρια μετά την παραπομπή της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο.
Έτσι η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε «κεκλεισμένων των θυρών» συνεδρίασή της συμφώνησε με των αντεισαγγελέα και θα έκδοση απόφαση όπου θα είναι ευνοϊκή τόσο στο πολύνεκρο ναυάγιο του «Σάμινα Εξπρές» αλλά και στο πολύνεκρο τροχαίο των Τεμπών.
Η απόφαση θα είναι μόνο καταδικαστική για τη διατάραξη της ασφάλειας υδάτινων συγκοινωνιών για τον κυβερνήτη του «Σάμινα Εξπρές» άρα και σαν αποτέλεσμα θα έχει την άμεση αθώωση του, ενώ για τον οδηγό της νταλίκας θα ισχύσει το ίδιο.
ΑΠΟΨΗ: ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ?
1)
Το ότι έγιναν σε δικαστήρια επαρχιακών πόλεων σημάνει κάτι ?
2) Το ότι δεν είχαν την ανάλογη εμπειρία σημάνει κάτι ?
3) Σε λίγο θα απατήσουν να τους ζητήσουμε συγγνώμη.
4) Απλά για να γνωρίζεται 81 νεκροί από το «Σάμινα Εξπρές» και ένας λιμενικός από ανακοπή της καρδιάς την ώρα του καθήκοντος 21 άγγελοι από το πολύνεκρο τροχαίο των Τεμπών.
5) Σε αυτούς τους γονείς, συγγενής ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ?

Σχετικά Video απλά για να μην ξεχνάμε







Δεν υπάρχουν σχόλια: