Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Σε εκτάσεις του Πολεμικού Ναυτικού το τζαμί και το νεκροταφείο των μουσουλμάνων στην Αθήνα!


Τελικά το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας θα στεγάσει το μουσουλμανικό τέμενος στο Βοτανικό και το μουσουλμανικό νεκροταφείο στο Σχιστό! Αυτό συμφωνήθηκε σε συνάντηση σήμερα του δημάρχου της Αθήνας, Νικήτα Κακλαμάνη, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, παρουσία των αρμόδιων στρατιωτικών -υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, ο υπουργός απεδέχθη τις προτάσεις του δήμου και έδωσε οδηγίες στους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου του, στο βαθμό που τον αφορά, να δρομολογηθούν λύσεις και για τα τρία θέματα.
Μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9.84», ο Ν.Κακλαμάνης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι και στα τρία θέματα θα δοθεί οριστική λύση «επ’ ωφελεία των κατοίκων της πόλεως των Αθηνών».
Υπενθυμίζεται ότι τρεις αρχηγοί του Π.Ν. (Π. Χηνοφώτης, Δ. Γούσης και Γ. Καραμαλίκης) αρνιόντουσαν να δώσουν τις εκτάσεις για τέτοια χρήση. Τι να σκέφτεται άραγε ο ναύαρχος Κουντουριώτης, εκεί, στον άλλο κόσμο, για τους απογόνους του;
ΑΠΟΨΗ: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
1) Έτσι είναι άμα σε τοποθετούνε οι πολιτικοί (εκάστοτε) πρωθυπουργοί – υπουργοί σκύβεις το κεφάλι και συμφωνείς.
2) Φοβούνται την άρνηση για να μην χάσουν έστω και τα λίγα φράγκα παραπάνω και την εφήμερη δόξα (αγήματα, προσφωνήσεις, ιδιωτικό αυτοκίνητο και όλα τα άλλα που κρατάνε για ένα χρόνο).
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: