Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Οι 123 που έχουν φρουρούς! Πολιτικοί, Δημοσιογράφοι και Επιχειρηματίες


Οι παρακάτω έχουν προσωπικούς φρουρούς, δωρεάν από την αστυνομία.
Προσέξτε τους δημοσιογράφους της λίστας.
Ναι, ναι, είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που κάθε βράδυ «κλαίνε» για το σπάταλο
κράτος, και τις ανίκανες κυβερνήσεις. Μήπως πρέπει να είμαστε λίγο παραπάνω υποψιασμένοι, απέναντι σε όλους αυτούς τους υποκριτές;
Μεταξύ των δημοσιογράφων είναι οι :
Αναστασιάδης, Ευαγγελάτος, Κακαουνάκης Νικόλαος (2),
Καρατζαφέρης Σπύρος, Κυριακού Μίνωας (6), Λάγκας Γεώργιος, Παναγιωταρέα (2) Παναγιωτόπουλος (4) Πρετεντέρης (2) Ρίζος (2)
Ρωμαίος Γεώργιος (2) Στάη Έλλη, Συρίγος Φίλιππος, Τράγκας (4), Κακαουνάκης, Χατζηνικολάου Νίκος κ.α
Επίσης δείτε ονόματα επιχειρηματιών, δικηγόρων, και λοιπών πλουσίων, που ενώ έχουν την οικονομική άνεση να προσλάβουν σεκιουριτάδες, προτιμούν το τζάμπα.
Μεταξύ των πλούσιων τζαμπατζήδων είναι και οι :
Θόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου, Γιώργος και Βαρδής Βαρδινογιάννης, Θ.
Αθανασούλης, Τ. Αράπογλου, Γ. Κωστόπουλος, Ν. Γκαργκάνας, Δ. Κοπελούζος, Περατικός, Μ. Σάλλας, Γ. Προβόπουλος, Πατέρας, ακόμα και ο Χριστοφοράκος, Δήμητρα Λιάνη, Αλ. Λυκουρέζος, Ντέμης Νικολαΐδη, τον Αρχιεπίσκοπο, τη χήρα του Ξεν. Ζολώτα Κολιοπάνος, Κοντομηνάς, Δημήτριος Κοπελούζος Κορκολόπουλος Βασίλειος Παπαηλιού Χαράλαμπος (2) Πάτσης Ελευθέριος (2) Περατικός Α. (2) Περατικός Μ. Περατικός Ν. Πετράκης Γεώργιος (2)
Τώρα ξέρεις.
Ολόκληρο το άρθρο από το παρόν :
"Και μετά ψάχνουν με το φανάρι αστυνομικούς την ώρα που οργιάζει η εγκληματικότητα και ο κόσμος φοβάται το βράδυ να κυκλοφορήσει "Η λίστα που παρουσιάζει σήμερα κατ' αποκλειστικότητα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» στην ουσία αντικατοπτρίζει ανάγλυφα τη λογική, τον τρόπο λειτουργίας της κάθε κυβέρνησης (αφού το ζήτημα είναι ασφαλώς διαχρονικό...), σε αντιδιαστολή μάλιστα με αυτά που δεν γίνονται για την ασφάλεια του απλού πολίτη, του πολίτη που βιώνει εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια ένα αίσθημα ανασφάλειας το οποίο καθημερινά εντείνεται και έχει πλέον προσλάβει διαστάσεις τραγικές. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που μας ώθησε να αποκαλύψουμε σήμερα αυτήν τη λίστα. Και σπεύδουμε να το διευκρινίσουμε, για να προλάβουμε υποκριτικές διαμαρτυρίες και κροκοδείλια δάκρυα από τάχα θιγόμενους. Θεωρούμε ότι αυτή η κατάσταση, αυτή η λογική, πρέπει επιτέλους να λάβει ένα τέλος. Στο κάτω-κάτω εκτός απ' τους -διάφορους- «επώνυμους» υπάρχει και ο λαός που υποφέρει και ζητάει ασφάλεια. Προς επίρρωση δε των σκέψεων αυτών προσθέτουμε και διευκρινίζουμε ότι.. Η λίστα που θα αποκαλύψουμε δεν περιέχει άλλα πρόσωπα τα οποία επίσης απολαμβάνουν τις υπηρεσίες φύλαξης απ' την ίδια υπηρεσία, όπως πολιτικούς αρχηγούς, υπουργούς, άλλους βουλευτές, ακόμα και πρέσβεις. Αν προστεθούν και όλοι αυτοί, τότε τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι «φυλασσόμενοι» γίνονται πολύ περισσότεροι! Τα πρόσωπα αυτά, ή έστω τα περισσότερα απ' αυτά, εκτός απ' την Υπηρεσία Ασφάλειας Υψηλών Προσώπων φυλάσσονται από άλλες υπηρεσίες, όπως η Αντιτρομοκρατική, τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα κ.λπ. Αθροιστικά λοιπόν οι αστυνομικοί που απασχολούνται με τη φύλαξή τους ανέρχονται σε χιλιάδες.
ΠΗΓΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: