Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009

Αποκομμένο και το πρώτο "πόδι" της Χαλκιδικής λόγω κατολισθήσεων


Δεν μας έφταναν τα Τέμπη ήρθε και η Χαλκιδική να συμπεριληφθεί στις κατολισθήσεις.
Για μεν τα Τέμπη οι επιστήμονες είπανε ότι ο χρόνος για να ξανά δοθούν στην κυκλοφορία θα διαρκέσει τρεις μήνες καλός έχουν των πραγμάτων.
Στην Χαλκιδική εξαιτίας κατολίσθησης που σημειώθηκε στο δρόμο μεταξύ των χωριών Νέας Φωκαίας και Αφύτου η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων από Ν. Μουδανιά προς Αφύτο - Κασσάνδρεια θα εισέρχονται στον παρακαμπτήριο μονοδρομημένο Ν. Φώκαιας – Αφύτου, και από Κασσάνδρεια προς Ν. Μουδανιά θα εισέρχονται στον παρακαμπτήριο δρόμο από το Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας προς το Ξενοδοχειακό συγκρότημα Σάνη και προς Ν. Μουδανιά.
ΑΠΟΨΗ: 1) Καταρχάς συλλυπητήρια στον άτυχο Ιταλό μηχανικό που έχασε την ζωή του στα Τέμπη.
2) Για την ενημέρωση σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: