Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Νέος πρόεδρος της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς



Με 50,2 % ο κος Α. Σαμαράς έναντι 39,8% της κα Ν. Μπακογιάννη εκλέχτηκε ο 7ος κατά σειρά πρόεδρος της Ν.Δ.
Παρά το μεγάλο ποσοστό από βουλευτές και δημάρχους που τάχτηκαν υπέρ την κα. Μπακογιάννης η βάση όμως έδωσε την διαφορά σχεδόν στο 10%.
Μεγάλη ανατροπή και καθοριστικό ρόλο για την νίκη του κου Σαμαρά έπαιξε η Β’ Αθηνών, οι περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης καθώς και η Πελοπόννησος.
Ο κος Π. Ψωμιάδης βγήκε 3ος με ποσοστό 10% παίρνοντας ένα μεγάλο ποσοστό από την Θεσσαλονίκη.
Ο κος Α. Σαμαράς στης πρώτες του δηλώσεις Χαρακτήρισε "ισχυρή και αδιαμφισβήτητη" την εντολή που έδωσε η βάση του κόμματος, υπογραμμίζοντας πως "δεν υπάρχουν ηττημένοι" ενώ τόνισε ότι θα διαγράψει όλα όσα ειπώθηκαν στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, προειδοποιώντας ωστόσο πως θα υπεραμυνθεί της ενότητας της παράταξης..
Σε δήλωσή της η κα Ν. Μπακογιάννη συνεχάρη τον κο Σαμαρά για την επικράτησή του ενώ τόνισε ότι «σήμερα η βάση της Ν.Δ. εξέλεξε το νέο αρχηγό του κόμματος η απόφαση είναι απολύτως σεβαστή».
Ο κος Ψωμιάδης σε δηλώσεις του είπε « Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κομματαρχών να με ισοπεδώσουν, από σήμερα ο απλός νεοδημοκράτης θα έχει πλέον πιο δυνατή φωνή. Θέλω να ευχαριστήσω όσους άντεξαν στις πιέσεις των τελευταίων εβδομάδων αλλά και όσα συνέβησαν κατά τη χθεσινή δύσκολη ημέρα. Έδωσα μόνος μου έναν ωραίο, τίμιο και ηθικό αγώνα. Να είστε βέβαιοι πως και την επόμενη ημέρα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν πρόκειται να σωπάσει» Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με συμπτώματα πνευμονίας.
ΑΠΟΨΗ: 1) Περαστικά στον κο Ψωμιάδη
2) Συγχαρητήρια στον κο Σαμαρά
3) Εθελέστα επαθέστα κα Μπακογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: