Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Τα Σκόπια σε αναμονή


Η σουηδικής προεδρίας ήθελε αλλά η Ελλάδα και η Κύπρος διαφώνησαν.
Η σουηδική προεδρία σε μια προσπάθεια της τελευταίας στιγμής προσπάθησε να προσθέσει μια παράγραφος που ανέφερε ότι οι διμερείς διαφορές των κρατών-μελών και των υποψήφιων για ένταξη κρατών δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο στη διεύρυνση της ΕΕ. Την παράγραφο αυτή απέρριψε η Ελλάδα, η Κύπρος αλλά και άλλες χώρες-μέλη που έχουν διαφορές με υποψήφιες για ένταξη στην ΕΕ χώρες.
Οι 27 απέφυγαν χθες να προσδιορίσουν κάποια πιθανή ημερομηνία έναρξης των διαπραγματεύσεων για την προσχώρηση των Σκοπίων στην ΕΕ και αρκέστηκαν σε μια ανακοίνωση η οποία αναφέρει ότι το ζήτημα θα επανεξεταστεί εντός του προσεχούς εξαμήνου επί της Ισπανικής προεδρίας.
ΑΠΟΨΗ: 1) Και άλλο χαστούκι κ. Νίκολα Γκρούεφσκι
2) Μην φανταστώ ότι θα κάνετε έστω και ένα βήμα πίσω θα σας πάρει ο Δ…. και θα σας σηκώσει. Ο περσινός Δεκέμβρης δεν θα είναι τίποτα προς σε αυτά που θα ακολουθήσουν.
3) Βρε ΟΥΣΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: