Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

Αλλάζει σελίδα η Νομική


Σε μια κίνηση ΜΑΤ του διοικητικού συμβούλιου της Νομικής Σχολής Αθηνών αλλάζει σελίδα θέλοντας έτσι να φτάσει σε επίπεδο Ευρώπης.
Η είσοδος για την Νομική Σχολή Αθηνών θα ελέγχεται με ένα σύστημα προστασίας που εφαρμόζει το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.
Συγκεκριμένα:
α. Οι φοιτητές, οι διδάσκοντες και το υπόλοιπο προσωπικό θα είναι εφοδιασμένοι με σχετική κάρτα έτσι ώστε να ελέγχεται η είσοδος σε ποιον μπαίνει και σε ποιον βγαίνει.
β. Την οργάνωση μη ένοπλων φυλάκων που σαν σκοπό θα έχει την άμεση ενημέρωση του πρύτανη.
γ. Την άδεια από την σχολή για κάθε λογίς εκδήλωσης.
δ. Την άρση του ασύλου για τους χώρους τόσο των γραμματειών όσο και των διοικητικών χώρων.
ε. Την απομάκρυνση του ραδιοφωνικού σταθμού «στέκι των αντιεξουσιαστών».
ΑΠΟΨΗ: 1) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο Δ.Σ. της Νομικής Σχολής Αθηνών και ιδιαιτέρα στον πρόεδρο της, κο. Θεόδωρο Φορτσάκη.
2) Δεν ζητάει πιστεύω κανείς να θέλει να καταργηθεί το άσυλο για τους φοιτητές ΑΛΛΑ πιστεύω ότι αυτοί που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν την Ελληνική περιουσία όχι χρηματική ΑΛΛΑ την πνευματική ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ.
3) Η Νομική ξύπνησε καιρός και οι άλλες σχολές να βγουν από τον λήθαργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: