Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009

Κρούσματα εκμετάλλευσης στο όνομα του "Το Χαμόγελο του Παιδιού


Σε ανακοίνωση του Οργανισμού, τις τελευταίες ημέρες αναφέρθηκε η περίπτωση δύο ανδρών, ηλικίας περίπου 30-35 ετών, οι οποίοι μπαίνουν σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης, παριστάνοντας εκπροσώπους του Χαμόγελου του Παιδιού και κρατώντας ένα κουτί, υποστηρίζουν πως κάνουν έρανο υπέρ του.
Επίσης, πολίτες έχουν αναφέρει ότι δύο άνδρες φέρουν αφίσα του Οργανισμού και μοιράζουν κουπόνια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για την υπόθεση αυτή είναι ενήμερη τόσο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όσο και η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και διεξάγονται έρευνες.
Με αφορμή αυτά τα περιστατικά, "Το Χαμόγελο του Παιδιού" διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του σε κάθε ανάλογη ενέργεια, καθώς οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, στα γραφεία ή στους χώρους του κι όχι με έρανο. Ο Οργανισμός καλεί τους πολίτες να αναφέρουν τυχόν παρόμοια περιστατικά είτε στα τηλέφωνά του (Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, Αθήνα 2103306140, Θεσσαλονίκη 2310 250160) είτε στις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές.
ΑΠΟΨΗ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
1)
Απλά όποιος αντιληφθεί τέτοιο περιστατικό να το αναφέρει αμέσως.
2) Διαδώστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια: