Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Βροντές και καταιγίδες στον ΣΥΡΙΖΑ


Ο άφαντος έως τώρα ο ΠΡΩΗΝ αρχηγός του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κος Α. Αλαβάνος ώσπου αποφάσισε να εμφανιστή στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ και σαν αποτέλεσμα είχε να αστράψει και βροντήξει δηλώνοντας έτσι και πάλι παρών φυσικά μετά της εκλογές.
Ο κος Αλαβάνος στην ομιλία του είπε ότι «γνωρίζω ότι κανείς άλλος μέσα στην αίθουσα δεν έχει τόση ευθύνη όσο εγώ. Για πρωτοβουλίες μετά τις εκλογές του 2007. Για την υποτίμηση των μηχανισμών» και επιτέθηκε στην Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ λέγοντας «Δεν είναι δυνατόν σήμερα, τις ώρες της "επιτήρησης", να μιλάμε σε εργάτες και αγρότες για ένα ΣΥΡΙΖΑ του "ευρωπαϊσμού'"» ενώ τους κατηγόρησε ότι αναμασούσανε τα λόγια στην επίθεση που δέχτηκε το κόμμα τόσο στα λεγόμενα του ΛΑΟΣ όσο και του ΚΚΕ στης εκλογές που διεξήχθησαν.
Στην ομιλία του ο κος Αλαβάνος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «κάνετε λάθος αν νομίσατε ότι ξεμπερδέψατε με τη δική μου γενιά. Την τελευταία λέξη δεν την έχετε ακούσει»
Ενώ τόνισε με έμφαση ότι «μπορεί να πουν βέβαια ότι σιγουριά σε μια εποχή κρίσης μόνο "ψυχοπαθείς" μπορεί να την έχουν αλλά ίσως έχουν δίκιο. Αν δεν είμαστε τρελοί, ίσως να μην είμαστε στην Αριστερά».
ΑΠΟΨΗ: ΝΡΙΝΝΝΝ, ΝΡΙΝΝΝΝ Έκανε το ξυπνητήρι και όλοι μας πεταχτήκαμε από το κρεβάτι μας φοβούμενοι το ¨φεριό¨
1) κε Αλαβάνο ΠΟΥ ήσασταν όταν το κόμμα σας έδινε την μάχη για της εκλογές προσπαθώντας να μπει στην Βουλή ΟΕΟ?
2) κε Αλαβάνο ΠΟΥ ήσασταν όταν ο σημερινό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεχόταν πόλεμο τόσο από το κόμμα σας αλλά και τόσο από τα άλλα κόμματα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: