Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Συμφώνησαν να μην μειωθεί η βουλευτικής αποζημίωσης


Ο Πρόεδρος της Βουλής αυτής εδώ της χώρας συμφώνησε με όλους τους βουλευτές να μην υπάρξει άλλη μείωση των αποδοχών τους μετά τα παράπονα που δέχτηκε από βουλευτές κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων ότι δεν θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους σε περίπτωση που μειωθεί κι άλλο και ότι θα κλείσουν τα γραφεία τους στην επαρχία, ότι δεν τα βγάζουν πέρα, ότι δεν αποδέχονται τους λαϊκισμούς κτλ.,.
Ο κ. Φ. Πετσάλνικος δήλωσε ότι «Η βουλευτική αποζημίωση έχει ήδη μειωθεί από πέρυσι κατά 5%, αυτή τη μείωση θα τη συνεχίσουμε και εφέτος, και δεν πρόκειται να μειωθεί άλλο» ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σε επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, στον οποίο φέρεται να είπε πως «η βουλευτική αποζημίωση δεν αποτελεί για κανέναν βουλευτή χαρτζιλίκι».
ΑΠΟΨΗ: ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ
1)
Το ότι δεν φτάνουν 7.000 € περίπου το μήνα για κάθε βουλευτή, την αποζημίωση που δικαιούται για τη συμμετοχή του σε άλλες επιτροπές, τα έξοδα μετακίνησης του Βουλευτή, τα έξοδα μίσθωσης κατοικιών και ξενοδοχείων, την χρηματοδοτική μίσθωση αυτοκινήτων, το ότι δικαιούται στο γραφείο του τέσσερις (4) συνεργάτες, έναν ειδικό σύμβουλο και έναν συνοδό, αστυνομικό, το ότι δικαιούται δωρεάν τηλεφωνικές συνδέσεις, το ότι δικαιούται δωρεάν συσκευές κινητής τηλεφωνίας, το ότι δικαιούται να ταξιδεύει με Διπλωματικό διαβατήριο, το ότι εφοδιάζεται δωρεάν με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, το ότι απαλλάσσεται των φόρων εκτός από μια επιβάρυνση της τάξεως των 5.000 ευρώ ετησίως και το πιο σημαντικό ότι θεμελιώνει δικαίωμα συνταξιοδότησης αφού συμπληρώσει τέσσερα χρόνια Βουλευτική θητεία.
ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ
2) Απλά έτσι τα ανάφερα μήπως δεν τα ξέρατε ή πιστεύεται ότι δεν τα γνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: