Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

IKEA Ελλάδας !!!

IKEA Ελλάδας !!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ!
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ ΣΕΛ 14 (1130?)

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΛ 10 (929 ?)

Σας επισυνάπτω τη σελίδα 10 του γερμανικού ηλεκτρονικού καταλόγου του ΙΚΕΑ και την αντίστοιχη σελίδα (14) του ελληνικού καταλόγου που είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον γερμανικό (εκτός βέβαια από τις τιμές).
Οι ίδιες και μεγαλύτερες διαφορές τιμών ισχύουν σε όλες σχεδόν τις σελίδες των δύο καταλόγων ελληνικού και γερμανικού (αλλά φαντάζομαι και των άλλων χωρών της ζώνης του ευρώ)..
Προωθήστε το σε όλους τους γνωστούς σας γιατί είναι κρίμα κάποιοι φίλοι σας να χάσουν τις καταπληκτικές ευκαιρίες που προσφέρει η ΙΚΕΑ σε όλους τους Έλληνες.
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ.
ΥΓ> Ο βασικός μισθός στη Γερμανία είναι τριπλάσιος από ότι στην Ελλάδα.

Υποθέτω, ότι δεν μας πειράζει επίσης να αναγράφονται στα προϊόντα τους όλα τα στοιχεία σε 15 γλώσσες, ΕΚΤΟΣ από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!
(σσ: εμ βέβαια, τι είμαστε εμείς μπροστά στα σκόπια; μια κούτσικη αγορά).

Επίσης πρακτική παράνομη και αντίθετη με τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
Συνεχίστε να ψωνίζετε κορόιδα για να κάνετε πιο πλούσιο τον πλουσιότερο του κόσμου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: