Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Τα παπαγαλάκια


Το Σεπτεμβρίου 1999 μέσα σε μια νύχτα 100 δισεκατομμύρια ευρώ έκαναν φτερά κυρίως από μικροεπενδυτές, το λεγόμενο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου ένα σκάνδαλο που τάραξε την Ελληνική κοινωνία .
Η τότε κυβέρνηση προέτρεπε όλους τους Έλληνες πολίτες να επενδύσουν τις οικονομίες τους στο Ελληνικό χρηματιστήριο, δημιουργώντας παράλληλα ψευδή εικόνα για τις δυνατότητες της Ελληνικής οικονομίας και συγχρόνως με νόμο τοποθετούνται στο χρηματιστήριο τα αποθεματικά των ταμείων.
Το Νοέμβριο του 2009 η σημερινή κυβέρνηση πείθει όλο τον κόσμο ότι είναι ο σωτήρας του έθνους και ότι πρέπει να κάνουμε θυσίες για το καλό της χώρας μιας λόγο ότι το έλλειμμα είναι 12,5%.
Το αποτέλεσμα όλοι να μας χλευάζουν και όλοι να μας λένε ανίκανους.
Οι περισσότεροι οίκοι του εξωτερικού αφορμή βρήκανε και υποβιβάσανε τη Ελλάδα στην κατηγορία «Β» άρα τι σημαίνει, όταν θα θελήσει δάνειο.
Η Ελλάδα θα το πάρει πιο ακριβό (πιο μεγάλοι τόκοι) και το Δημόσιο είναι πρακτικά αδύνατο να οργανώσει ανοικτές δημοπρασίες για τη διάθεση ομολόγων.
Και έτσι έγινε και η Ελλάδα πήρε δάνειο και φοβόμαστε και για τα ομολογά μας.
Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
Το ξέρατε, το ήξεραν, το υποψιαζόμασταν.
Το να κάνεις απλά το έργο σου χωρίς πολλές φωνές από τι φαίνεται είναι πολύ δύσκολο σε αυτή την χώρα.
Τι κερδίσαμε ΤΙΠΟΤΑ απλά μας λένε και ΜΑΛ#$#.
Και το χρηματιστήριο να βρίσκεται 2.168 μονάδες.
Εύχομαι η πολυλογία να σταματήσει και να στρωθείτε στην δουλεία.
Έτσι και αλλιώς ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΩΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: