Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Κύπρος


Ο πρόεδρος της Κύπρου κ. Δ. Χριστόφιας σε ομιλία που πραγματοποίησε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) τόνισε μεταξύ άλλων: «Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι ισχυρός, έχουμε τη θέληση, την αποφασιστικότητα και την ευελιξία για να φθάσουμε στο τέρμα, στην Ιθάκη, στην επανένωση αυτού του δύσμοιρου τόπου. Και αυτό θα επιτευχθεί, μέσα από μια λειτουργική και βιώσιμη ομοσπονδία, η οποία να δίνει τη δυνατότητα ειρηνικής συμβίωσης με τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας. Δυστυχώς η ανισότητα και η αδικία επικρατούν ακόμη και στις διακρατικές σχέσεις, έτσι για 35 ολόκληρα χρόνια, η Κυπριακή Δημοκρατία στερείται του αγαθού της ελευθερίας και της δυνατότητας να ελέγχει όλη την επικράτεια της, γιατί παράνομα η Τουρκία κατέχει μέρος του εδάφους της» ενώ σημείωσε με έμφαση ότι η τύχη του κυπριακού λαού δεν θα πρέπει να καθορίζεται από οποιουσδήποτε εκτός Κύπρου και ότι η Κύπρος και η Ελλάδα βράζουν στο ίδιο καζάνι.
Από την μεριά της Τουρκίας μέσω της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Βατάν» απάντησε σε δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Χριστόφιας ότι «η σημαία του ψευδοκράτους στον Πενταδάκτυλο αποτελεί χαρακιά στην ψυχή του» γράφοντας προκλητικά «αν έχεις δύναμη έλα να τη μετακινήσεις»
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιο θέμα είχε θίξει και ο κος Κληρίδης στον κ. Ντεκτάς για την αφαίρεση της επίμαχης σημαίας.
ΑΠΟΨΗ: ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: