Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Με κατασκόπους θα δουλεύουν τα υπουργεία


Με μια κίνηση ΜΑΤ άλλων εποχών ο Πρωθυπουργός αυτής της χώρας κατάλαβε το αυτονόητο ότι χωρίς ρουφίανους ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα.
Και έτσι σε κάθε υπουργείο τοποθετεί έναν δικό του άνθρωπο από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με δυνατότητα να μεταφέρουν την άποψή τους στους υπουργούς και συγχρόνως να ασκούνε και κριτική αν θεωρούνε ότι κάποιοι υπουργοί παρεκκλίνουν από το πρόγραμμα ή τις προεκλογικές δεσμεύσεις.
Μερικές θέσεις που θα καταλάβουν τα μέλη για την εγρήγορση των υπουργών:
- Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Ο κ. Π. Οικονόμου και ο κ. Ν. Ανδρουλάκης,
- Στο υπουργείο Παιδείας: Ο κ. Δ. Σακελλάρης και η κα. Ε. Χαλατση,
- Στο υπουργείο Υγείας: Ο κ. Χ. Κισκηρας και η κα. Σ. Ράπτη,
- Στο υπουργείο Δικαιοσύνης: Ο κ. Π. Οικονόμου και η κα. Μ. Παυλίδου,
- Στο υπουργείο Οικονομίας: Ο κ. Δ. Κουσελάς και ο Γ. Κουτσούκος.
Και η λίστα συνεχίζεται
ΑΠΟΨΗ: Είμαστε για γέλια ή για πολλές σφαλιάρες
1) κ. Γ. Παπανδρέου ΑΝ λέω ΑΝ δεν εμπιστεύεσαι τους ίδιους τους ανθρώπους σου τότε κλείσε αυτό το ρημάδι το μαγαζάκι σου.
2) Καλά όλα αυτά σε συμβουλεύουν και τα κάνεις ή τα σκέφτεσαι από μόνος σου, γιατί αν σε συμβουλεύουν πες τους ότι βλέπουν πολλά DVD με 007.
3) Και πες ότι ο υπουργός θέλει, τους από κάτω του υπουργού τους ρώτησες?
4) Έχω μια πρόταση σε κάθε δημόσιο υπάλληλο να προσλάβουμε και έναν άλλο να κάνει τον ρουφιάνο. Ε τι λες?

Δεν υπάρχουν σχόλια: