Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Μελωδικές υπαρξιακές εξερευνήσεις από τη Μόνικα



Με καταλύτη το φως, η τραγουδοποιός Μόνικα εξερευνά μέσα από τα τραγούδια της την αλληλεπίδραση των φανερών και κρυφών πτυχών της ανθρώπινης ύπαρξης και τον έρωτα που ταράζει τόσο μα τόσο μελωδικά τα νερά της καρδιάς μας.
Λίγο πριν την κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού δίσκου, η Μόνικα υποδέχεται τη νέα χρονιά με μια σειρά μουσικών παραστάσεων, με τίτλο «Primal», στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στις 2, 3, 4, 5 και 6 Ιανουαρίου, στις 8.30 το βράδυ.
Αντλώντας έμπνευση από την αέναη εξέλιξη της φύσης, που έχει αποδείξει πως ό,τι φωτίζεται, δε σημαίνει ότι υπερτερεί, η Μόνικα ρίχνει φως στη χαρισματική σκοτεινή μας πλευρά με το νέο της άλμπουμ, που θα μας ταξιδέψει σε ιστορίες αγάπης, στον τρόπο που βρίσκει κανείς τον «φύλακα άγγελό» του, σε gospel λημέρια και ψηλά στο φεγγάρι.
Οι παραστάσεις αυτές αποτελούν ένα σύνολο από εικόνες και μελωδίες του μέχρι τώρα ταξιδιού της στη μουσική. Παρέα με τους υπόλοιπους μουσικούς της μπάντας, τους έγχορδους, τους πνευστούς, τη χορωδία και όλη την ομάδα που συνέβαλε στο να πραγματοποιηθεί αυτό το «παραμύθι», όπως το αποκαλούν, ανυπομονούν να το μοιραστούν με το κοινό, τους φίλους και τους συνοδοιπόρους τους σε αυτήν τη διαδρομή.
Συντελεστές: σχεδιασμός - ιδέα: Monika - Πάνος Θεοφανέλλης - Archangel Music, διεύθυνση παραγωγής: Αντώνης Ζουγανέλης - Archangel Music, light designer: Γιώργος Τέλλος, lighting art - art director: ’ρης Τσούτσας - bobstudio.gr, sound designer: Τάκης Σπυρόπουλος - livestudio.gr.
Πληροφορίες
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών - Κεντρική Σκηνή, Λεωφόρος Συγγρού 107 - 109, Αθήνα. Τιμές εισιτηρίων: 32, 25, 18 ευρώ, μειωμένο: 15, 10 ευρώ. Πώληση εισιτηρίων: 210 9005800 (Δευτέρα - Κυριακή: 9:00 -21:00), εκδοτήρια εισιτηρίων Στέγης, ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή: 12:00 - 21:00 (γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες MasterCard και Visa), καταστήματα: Ελευθερουδάκης, Public, Παπασωτηρίου, Ianos, μηχανήματα easy pay σε επιλεγμένα καταστήματα της τράπεζας Πειραιώς. ’νετη & οικονομική στάθμευση εντός του κτιρίου της Στέγης (είσοδος από την οδό Λεοντίου), 5 ευρώ / 3 ώρες, ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή: 08:00 – 01:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια: