Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο ΓΑΠ διδάσκει για την κρίση στο Κολούμπια



Συνεχίζει ο Γιώργος Παπανδρέου τη διδασκαλία σε φημισμένα πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Μετά το Χάρβαρντ, ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να παραδώσει μαθήματα, στο πλαίσιο ενός σεμιναρίου για την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση, στο Κολούμπια.

Ο Πρόεδρος της Σχολής Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Κολούμπια Ρόμπερτ Λίμπερμαν ανακοίνωσε ότι ο Γ. Παπανδρέου θα ξεκινήσει να διδάσκει στο εαρινό εξάμηνο.

"Έχω την τιμή να καλωσορίσω τον Γιώργο Παπανδρέου στην πανεπιστημιακή μας κοινότητα. Η Ελλάδα σήμερα είναι ένα ζωντανό εργαστήριο για μερικές από τις βασικές παγκόσμιες δημοσιονομικές προκλήσεις της εποχής μας - συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής πολιτικής και της κοινωνικής πολιτικής. Ξέρω ότι οι φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό μας ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε ανώτατο επίπεδο", δήλωσε ο κ. Λίμπερμαν.

"Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω και να συμβάλλω σε τέτοιες επίκαιρες συζητήσεις στη Σχολή SIPA. Η συγκυρία που διανύουμε είναι κρίσιμη, όχι μόνο για την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και για τον ανεπτυγμένο κόσμο εν γένει. Οι νέες ιδέες και οι κοινές απόψεις είναι χρήσιμες διότι αντιμετωπίζουμε οικονομικές, περιβαλλοντικές και δημοκρατικές προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο", δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: