Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Αστυνομικό μπλόκο στους αγρότες της Θεσσαλίας


 


Διαπραγματεύσεις μεταξύ των Θεσσαλών αγροτών και της αστυνομίας πραγματοποιούνταν το απόγευμα της Δευτέρας στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας - Αθηνών, περίπου 200 μέτρα πριν από τον κόμβο της Νίκαιας, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν το κομβόι των τρακτέρ.

Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, πέντε διμοιριών των ΜΑΤ και εισαγγελέα, οι αγρότες επέμεναν να παρατάξουν τα τρακτέρ τους εκατέρωθεν της εθνικής οδού, στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, όπως ήταν ο σχεδιασμός, ενώ οι Αρχές δεν ήταν διατεθειμένες να επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

Στις διαπραγματεύσεις, οι αγρότες ζητούσαν να μειωθεί η απόσταση από το αρχικό σημείο κατά περίπου 50 μέτρα, ενώ αναμενόταν να υπάρξει και συνεδρίασή τους, προκειμένου να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Τα συγκεντρωμένα τρακτέρ στο σημείο ανέρχονται σε αρκετές εκατοντάδες

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: