Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Συρία: Εκτέλεση δημοσιογράφου on camera


Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει ένα δημοσιογράφο στη Συρία να πέφτει νεκρός από τις σφαίρες ελευθέρου σκοπευτή στην προσπάθεια του να καλύψει το ρεπορτάζ.

Τη δολοφονία του νεαρού δημοσιογράφου μάλιστα κατέγραψε ο συνεργάτης του κάμεραμαν. 

Ο δημοσιογράφος Μοχάμαντ Χουράνι, απεσταλμένος του τηλεοπτικού δικτύου «Αλ Τζαζίρα» του Κατάρ στη Συρία, την ώρα που μαζί με δυο ένοπλούς αντικαθεστωτικούς διασχίζουν στενά έπεσε νεκρός από σφαίρα ελεύθερου σκοπευτή του καθεστώτος στο Μπασρ αλ Χαρίρ στην επαρχία Ντεράα. 

Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο δύο ένοπλοι αντικαθεστωτικοί οργανώνουν από κοινού με τον ανταποκριτή του Al Jazeera την τακτική με την οποία ο δημοσιογράφος θα διασχίσει τον δρόμο. Ο πρώτος ένοπλος περνάει, στη συνέχεια έρχεται η σειρά του δημοσιογράφου, ωστόσο ο ελεύθερος σκοπευτής πάτησε την σκανδάλη και τον σκότωσε.

Ο ανταποκριτής του Al Jazeera, Μοχάμαντ Χουράνι πέφτει στο έδαφος χτυπημένος από τις σφαίρες και τελικά υποκύπτει στα τραύματα του. Δεν υπάρχουν σχόλια: